SC ACADEMY

Vanuit ons opleidingscentrum in Weesp organiseren wij vakinhoudelijke trainingen over photovoltaische zonne-energie (PV),
om u de know-how te bieden waarmee u zich op deze markt kunt onderscheiden.
Om onafhankelijkheid van onze trainingen te waarborgen worden de trainingen door onze leveranciers gegeven. 

PRODUCTTRAININGEN

GRATIS PRODUCTTRAININGEN VAN ONZE LEVERANCIERS

Solarclarity organiseert in samenwerking met haar leveranciers, op regelmatige basis producttrainingen over onze merken en producten. U bent van harte uitgenodigd om deze trainingen bij te wonen. Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

OPLEIDING SOLAR-SPECIALIST

In samenwerking met Switch2Solar bieden wij o.a. de opleiding Solar-Specialist of praktijkopleiding Solar-Topfitter aan.

Als ‘Solar-Specialist’ beschikt u over uitgebreide kennis over de solar- en de energiemarkt, kunt u financieel onderbouwde adviezen geven en bent u in staat zelfstandig hoogwaardige zonnestroom systemen te ontwerpen. Met het diploma Solar-Specialist wordt u geregistreerd op de website www.solar-specialist.nl. Voor opdrachtgevers dé bevestiging dat ze met een hoog opgeleide specialist in contact zijn.

Bekijk de brochure voor alle Solar opleidingen.

EMEC

ENERGY MANAGEMENT EXPERIENCE CENTER

In Solarclarity’s EMEC worden systemen ontwikkeld, getest en toegepast die deze onmisbare schakel tussen productie en verbruik van elektriciteit kunnen vormen. Load-shifting & peak-shaving door middel van batterijen; vraagsturing van grote verbruikers; handel op de energiemarkten en zelfs peer to peer transacties zijn mogelijk en laten zien hoe zonnestroom nieuwe businessmodellen creëert die de energiemarkt drastisch zullen veranderen. Niet in een verre, maar in een zeer nabije toekomst.

BEZOEK HET EMEC

Het Solarclarity EMEC is op werkdagen geopend van 9:00 tot 17:00 uur.  De ruimte is geschikt voor groepen tot 75 personen.

Ook organisaties die een technologische bijdrage willen leveren, demonstreren of testen worden van harte uitgenodigd contact op te nemen.

AANVRAAG SOLAR OPLEIDINGEN

Zit de juiste solar opleiding er niet tussen?

Wij bieden ook solar opleidingen op aanvraag aan. U kunt uw aanvraag indienen door een e-mail te sturen naar sc-academy@solarclarity.nl of te bellen naar 0294 – 745 745.