OVER ALFEN

Alfen is ontwikkelaar, fabrikant en leverancier van technologisch en kwalitatief hoogwaardige oplaadpunten voor elektrische voertuigen.

Als producent van technologisch vooraanstaande laadpunten biedt Alfen geavanceerde producten voor elke toepassing en elke laadwens. De laadpunten van Alfen zijn voorbereid op de toekomst en bieden slimme oplossingen om het laden van de elektrische auto eenvoudig en gebruiksvriendelijk te maken.

COMPONENTEN VAN A-KWALITEIT

Elk Alfen laadpunt wordt geproduceerd met Europese componenten van A-kwaliteit. Hierdoor bent u altijd voorzien van een kwalitatief hoogstaand laadpunt met een hoge levensduur en een betrouwbare werking.

GESCHIKT VOOR IEDERE ELEKTRISCHE AUTO

De laadsystemen van Alfen zijn geschikt en getest voor iedere elektrische auto. Dit betekent dat u altijd thuis, op kantoor of in het openbare terrein zorgeloos kunt opladen met welk elektrisch voertuig dan ook.

UITGEBREID GETEST DOOR ONAFHANKELIJKE INSTANTIES

De producten van Alfen zijn getest door vooraanstaande automerken en gekeurd door onafhankelijke instanties. Het merk is als enige in Nederland DEKRA (voorheen KEMA), CE en Z.E. Ready gecertificeerd. Hierdoor kiest u voor zekerheid en betrouwbaarheid.

SIM-LOCK VRIJ

ALfen laadstations zijn als enige in de markt SIM-lock vrij. Dit betekent dat u een vrije keuze heeft voor een dienstverlener voor het verreken van stroom of het beheer van laadstations.

DATASHEETS, BROCHURES, CERTIFICATEN & MEER

REDEN OPNAME IN ASSORTIMENT

OVER DE LEVERANCIER