AVANCIS

AVANCIS ZONNEPANELEN - GITZWARTE DUNNE-FILM PANELEN

Avancis zonnepanelen zijn met de superieure eigenschappen van CIS een uitstekende keuze voor uw dak. Avancis is een Duitse producent van hoogwaardige CIS dunne film zonnepanelen. Het bedrijf is opgezet in 2006 als een joint venture met Shell & de wereldwijde glasleverancier Sain Gobain en produceert high-efficiency CIS dunne-film modules met de superieure performance die we inmiddels van CIS gewend zijn.

Sinds 2014 is het bedrijf overgenomen door het Chinese CNBM, één van ’s werelds oudste en grootste producenten van cement, bouwmaterialen, glasvezels en rubberproducten. Momenteel heeft Avancis een jaarlijkse productiecapaciteit van 100MW. Dit breidt zich naar verwachting alleen maar verder uit in de komende jaren.

Solarclarity levert van Avancis de 140Wp module. Dit paneel is wat kleiner dan TSMC en Solar Frontier en zou met een efficiëntie van 12,8% vergelijkbaar zijn met een Solar Frontier van 157 Wp.  Het paneel is gitzwart en frameloos en heeft een uniek systeem met rails aan de achterzijde waardoor het bevestigd kan worden zonder zichtbare klemmen. Het is daardoor niet alleen geschikt voor gewone schuine daken, maar zeker ook voor BIPV en geveltoepassingen.

Avancis zonnepanelen zijn naast de standaardtesten ook uitgebreid getest op bestandheid tegen ammoniak en zout.

 

WAAROM KIEST U VOOR AVANCIS?

DOWNLOAD DE FLYER EN LAAT U OVERTUIGEN!

Via onderstaande button vindt u alle datasheets, brochures,
installatiehandleidingen en certificaten van Avancis. Kunt u niet vinden wat u zoekt?
Neem contact met ons op via marketing@solarclarity.nl.

BCRG LIJST:

De zonnepanelen van Avancis zijn opgenomen in de kwaliteitsverklaring van BCRG. Bureau CRG publiceert de gecontroleerde gelijkwaardigheidsverklaringen van producten of systemen die in de bouw- of installatiesector worden toegepast.

DOWNLOAD BCRG KWALITEITSVERKLARING: