AWARDS

RECOGNIZED SUSTAINABLE PERFORMANCE

Solarclarity is de afgelopen jaren bekroond met een aantal prestigieuze awards. Zo ontving de onderneming in 2013 een Gouden FD Gazelle Award van het Financiële Dagblad en werd zij genomineerd voor Onderneming van het Jaar voor de provincie Noord-Holland. In 2014 is Solarclarity zelfs uitgeroepen tot ‘National Champion’ om Nederland te vertegenwoordigen bij de European Business Awards en in 2016, 2017, 2018 & 2019 ontving het bedrijf het TOP BRAND PV Award van EuPD Research, voor beste PV groothandel van Nederland.

Sinds 2011 mag de onderneming ook het logo “Financieel Gezond” van kredietbeoordelaar Graydon voeren.

2018 – EUPD Research Award

Voor de derde keer op rij is de internationale groothandel Solarclarity uit Weesp beloond met de Top Brand PV Europe 2018 Award van EuPD Research.

De prijs is toegekend op basis van onderzoek van EuPD Research over naamsbekendheid, klantkeuze en distributie onder installateurs. EuPD Research, een onderzoeksbureau met een focus op zonne-energie, doet jaarlijks wereldwijd onderzoek en levert onafhankelijke onderzoeken naar de perceptie van installateurs over verschillende groothandels in de industrie.

Het TOP BRAND PV-certificaat wordt sinds een aantal jaar afgegeven aan Europese groothandels in zonnepanelen wiens merk bovengemiddeld scoort in vergelijking met concurrenten. Voor Solarclarity is dit de derde keer dat wij zijn genomineerd.

Dit zeer gerespecteerde keurmerk bevestigt Solarclarity haar toewijding aan kwaliteit en service. Wij hechten als groothandel veel waarde aan klanttevredenheid en het feit dat EUPD ons deze award toekent op basis van feedback van installateurs is enorm waardevol.

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]Over EuPD Research:
EuPD Research, een onderzoeksbureau met een focus op zonne-energie, doet jaarlijks wereldwijd onderzoek en levert onafhankelijke onderzoeken naar de perceptie van installateurs over verschillende merken in de industrie. Op basis van enquêtes, marktonderzoeken en polls identificeert het bureau de merkvoorkeuren van Europese installateurs bij het aanbieden van PV-systemen. Ook wordt de naamsbekendheid en de merkbeleving meegenomen. EuPD Research houdt zich al jaren bezig met de certificering van organisaties op het gebied van merkbeleving, duurzaamheid en productiestandaarden.[/read]

2017 – EUPD Research Award

Solarclarity wint EUPD Research Award 2017 en wordt gewaardeerd als groothandel met de hoogste klanttevredenheid

De internationale groothandel Solarclarity uit Weesp is voor het tweede jaar op rij beloond met de Top Brand PV Europe 2017 Award van EuPD Research. Uit de jaarlijkse enquête onder Nederlandse installateurs komt Solarclarity als bekendste en meest gewaardeerde groothandel uit de test.

Solarclarity scoort bovengemiddeld hoog op naamsbekendheid, klanttevredenheid en portfolio.

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”] 

De prijs is toegekend op basis van onderzoek van EuPD Research over naamsbekendheid, klanttevredenheid, groothandelskeuze en de grootte van het assortiment van hun prefererende groothandel. De award helpt installateurs bij het maken van een keuze voor een groothandel. Daarnaast geeft het aan hoe een merk het doet ten opzichte van andere aanbieders in de markt.

Het TOP BRAND PV-certificaat wordt sinds een aantal jaar afgegeven aan Europese groothandels in zonnepanelen wiens merk bovengemiddeld scoort in vergelijking met concurrenten.

“Wij zijn ontzettend trots dat we voor de tweede keer op rij de Top Brand PV award hebben gewonnen. Dat Solarclarity uit de test komt als groothandel met de hoogste klanttevredenheid benadrukt de kwaliteit en service die wij onze klanten willen bieden. De award vormt bovendien een extra stimulans om mark specifieke verwachtingen en wensen van installateurs ook in de toekomst waar te blijven maken”, zegt Peter Desmet, CEO Solarclarity.

Over EuPD Research:
EuPD Research, een onderzoeksbureau met een focus op zonne-energie, doet jaarlijks wereldwijd onderzoek en levert onafhankelijke onderzoeken naar de perceptie van installateurs over verschillende merken in de industrie. Op basis van enquêtes, marktonderzoeken en polls identificeert het bureau de merkvoorkeuren van Europese installateurs bij het aanbieden van PV-systemen. Ook wordt de naamsbekendheid en de merkbeleving meegenomen. EuPD Research houdt zich al jaren bezig met de certificering van organisaties op het gebied van merkbeleving, duurzaamheid en productiestandaarden.

Lees hier het persbericht in het Solar Magazine.

[/read]

 

2016 – EUPD Research Award

Solarclarity ontvangt TOP BRAND PV Europe Award van EuPD research.

Solarclarity, de internationale PV groothandel, is op basis van een uitgebreid onderzoek van EuPD Research onder PV installateurs beloond met de Top Brand PV Europe 2016 Award. Solarclarity scoort bovengemiddeld hoog op naamsbekendheid, klanttevredenheid en breedte/diepte van het portfolio.

De onafhankelijke TOP Brand PV-certificering wordt afgegeven op basis van een Multi level-analyse van uitspraken door installateurs over de naamsbekendheid, de klanttevredenheid en de breedte/diepte van het portfolio van hun prefererende groothandel. De award helpt installateurs bij het maken van een keuze voor een groothandel. Daarnaast geeft het aan hoe een merk het doet ten opzicht van andere aanbieders in de markt.

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”] Het TOP BRAND PV-certificaat wordt sinds een aantal jaar afgegeven aan Europese groothandels in zonnepanelen wiens merk bovengemiddeld scoort in vergelijking met concurrenten. Het is echter de eerste keer dat het certificaat is afgegeven aan distributeurs in Nederland.

“De tevredenheid van installateurs over ons aanbod benadrukt de kwaliteit en service die wij onze klanten willen bieden. De award vormt bovendien een extra stimulans om mark specifieke verwachtingen en wensen van installateurs ook in de toekomst waar te blijven maken”, zegt Peter Desmet, CEO Solarclarity.

Over EuPD Research:
Het onafhankelijke, in Bonn gevestigde marktonderzoeksbureau EuPD Research biedt dienstverleners met een focus op duurzaamheid diepgaande marktkennis. Op basis van enquêtes, marktonderzoeken en polls identificeert het bureau de merkvoorkeuren van Europese installateurs bij het aanbieden van PV-systemen. Ook wordt de naamsbekendheid en de merkbeleving meegenomen. EuPD Research houdt zich al jaren bezig met de certificering van organisaties op het gebied van merkbeleving, duurzaamheid en productiestandaarden.

Lees hier het persbericht in het PV magazine

Lees hier het persbericht in het Solar Magazine [/read]

2013 – FD GAZELLE

Solarclarity wint gouden FD Gazelle in de omzetklasse tot 30 miljoen.

Solarclarity heeft de gouden FD Gazelle gewonnen in de omzetklasse middelgroot: 2 – 30 miljoen euro. Donderdag 27 november 2013 werd de award voor Noord-Holland uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst op het hoofdkantoor van KPMG in Amstelveen. Solarclarity heeft haar omzet in de afgelopen 3 jaar meer dan verzevenvoudigd, en is daarmee het snelst groeiende bedrijf van noord Holland in haar omzetklasse. Om in aanmerking te komen voor FD Gazelle Award moeten ondernemingen binnen drie jaar een omzetgroei van ten minste 20% realiseren, een positief netto resultaat behalen en financieel gezond zijn.

2013 – EUROPEAN BUSINESS AWARD

Solarclarity National champion in de European Business Awards.

De European Business Awards is een onafhankelijk awards-programma opgezet om excellentie, ondernemerschap en innovatie in het Europese bedrijfsleven te erkennen en aan te moedigen. Met de nominatie als ‘National Champion’ behoort Solarclarity tot een van Europa’s meest dynamische bedrijven. De prestigieuze EBA verkiezing wordt ondersteund door bedrijfsleiders, academici, media en politici vanuit heel Europa. Belangrijke criteria zijn de pijlers: financiële groei, innovatie, ondernemerschap en een internationale oriëntatie.

2013 – ONDERNEMINGSVERKIEZING NOORD HOLLAND

Solarclarity genomineerd voor de ondernemingsverkiezing Noord Holland

In 2013 werd Solarclarity genomineerd voor de Ondernemings Verkiezing Noord Holland’ in de categorie MKB Midden. De titel ‘Beste Onderneming van Noord-Holland’ is dé erkenning voor ondernemerschap in de provincie Noord Holland.

2013 – IVW

Solarclarity uitgeroepen tot Weesper onderneming van het jaar.

Solarclarity werd in 2013 door de bedrijvenvereniging IVW uitgeroepen tot Weesper Ondernerming van het jaar. De IVW-jury hecht waarde aan de voortrekkersrol die het bedrijf internationaal heeft en de positieve uitstraling die dat voor Weesp geeft. De omzet is in de afgelopen drie jaar verzevenvoudigd. Peter Desmet is apetrots op het award.

2011 – GRAYDON

Solarclarity financieel gezond Award Graydon.

Sinds 2011 mag Solarclarity ook het logo ‘financieel gezond’ van kredietbeoordelaar Graydon voeren.