Buyrely

BUYRELY

VEILIG ZONNEPANELEN KOPEN

SIMPEL ÉN VEILIG ZONNEPANELEN AAN- EN VERKOPEN MET BUYRELY!

Solarclarity biedt nu, in samenwerking met BuyRely, een nieuwe mogelijkheid om de aankoop van materialen voor projecten die buiten uw kredietlimiet vallen toch eenvoudig te financieren.

Dit systeem biedt zekerheid voor uw eindklant, uzelf en ons als groothandel en is vooralsnog kosteloos.

DE VOORDELEN VAN BUYRELY:

BuyRely zorgt voor een veilige aanbetaling via een innovatieve online tool. Aanbetalingen worden vastgehouden op een aparte ING-rekening en worden pas uitgekeerd als aan de afgesproken leveringsvoorwaarden is voldaan. De voordelen voor u als installateur:

–           Financiële zekerheid voor u, uw klanten en uw partners
–           Flexibiliteit om afspraken op maat te maken
–           Overzicht van alle transacties in één scherm
–           Nooit meer te weinig krediet bij je groothandel
–           Geen tijdrovende en kostbare kredietchecks

HOE WERKT BUYRELY?

BuyRely houdt een (aan)betaling vast totdat de levering bevestigd is door de ontvangende partij in het systeem. Zo zijn alle partijen er zeker van dat er uitbetaald wordt, wanneer er aan de afgesproken voorwaarden is voldaan. Er zijn twee toepassingen voor BuyRely.

Bekijk de BuyRely introductie in 1 minuut

TOEPASSING 1: koper – verkoper

BuyRely kan worden gebruikt tussen 2 partijen: koper en verkoper. De koper doet de (aan)betaling aan BuyRely en wanneer de verkoper geleverd heeft, maakt BuyRely de (aan)betaling over naar de verkoper.

 

TOEPASSING 2: eindklant – installateur – groothandel

Wanneer de installateur de aanbetaling nodig heeft voor de inkoop bij de groothandel, dan kan BuyRely de aanbetaling van de eindklant naar de groothandel overboeken zodra de panelen geleverd zijn aan de eindklant.

Kortom, met BuyRely kan u als installateur doen wat leuk is: installeren! Financiële risico’s, tijdrovende procedures en administratieve rompslomp behoren met BuyRely tot de verleden tijd.

MEER INFO:

Heeft u een groot project in de pijplijn, neem dan vroegtijdig contact op met uw verkoopcontactpersoon bij Solarclarity. Deze kan u ondersteunen in dit proces.
Of neem contact met ons op via:

1 sales@solarclarity.nl
2 Ga naar www.buyrely.eu
3 Stuur ons een email: sales@solarclarity.nl
4 Bel ons: 0294 745 777