CONDUCT-Technical-Solutions-Zwart-CMYK

Conduct Technical Solutions BV is een jonge en snelgroeiende Value Added Reseller op het gebied van elektrotechnische installatiematerialen. Sinds de oprichting in 2005 is Conduct uitgegroeid tot het kenniscentrum op het gebied van bliksem- en overspanningsbeveiliging. Conduct biedt totaaloplossingen op het gebied van aarding, bliksem- en overspanningsbeveiliging ten behoeve van PV installaties.

Conduct Technical Solutions BV is een jonge en snelgroeiende Value Added Reseller op het gebied van elektrotechnische installatiematerialen. We zijn gespecialiseerd in bliksem- en overspanningsbeveiliging. Daarnaast zijn we importeur voor de overspanningsbeveiliging fabrikant SALTEK en tevens SALTEK-kenniscentrum. Naast SALTEK zetten we RoofSupport kabeldraadsystemen, RoofDuct dakdoorvoer en PVbox aansluitkasten in de markt. Tevens bieden alle ondersteuning op het gebied van o.a. advies, training, ontwerp, projectbegeleiding en andere kennisoverdracht aan zowel installateurs, adviseurs als opdrachtgevers.

Bron: Conduct

Roofsupport

Roofsupport biedt de mogelijkheid om bekabeling achter PV panelen op de juiste manier te begeleiden en vervolgens in combinatie met de daksteunen op het platte dak naar de omvormers te brengen. Of het nu gaat om particuliere garage daken of grote platte dakprojecten. Roofsupport biedt de ideale en meest elegante oplossing.

Dit unieke systeem biedt dé oplossing voor veilig een duurzaam leggen van kabeltracés op daken.

Bron: Roofsupport

Roofduct

Met de Roofduct dakdoorvoer voert u kabels luchtdicht door het hellende dak. U draagt met Roofduct bij aan het behalen van de EPC norm en een veilige installatie volgens NEN1010:2015.

Er geldt bij luchtdicht bouwen een minimale warmteweerstand eis. Ook is de norm voor elektrotechnische laagspanningsinstallaties in woningen, gebouwen en infrastructuur NEN1010:2015 sinds 1 januari 2017 opgenomen in het bouw besluit. Bij het plaatsen van zonnepanelen wordt de bekabeling door het dak naar binnen gevoerd. Veelal wordt dit met een verlengde speedboor gedaan om zodoende een opening te realiseren voor doorvoer van bekabeling. Hierbij moet rekening worden gehouden met de eisen vanuit het bouwbesluit 2012.

Voordelen van de Roofduct dakdoorvoer:

  • Draagt bij aan het behalen van de warmte weerstandeis overeenkomstig de EPC norm
  • Voorkomt kortsluiting onder de dakpan door toepassing van Roofsupport draadgoot
  • Voorkomt kortsluiting als gevolg van verkeerd door de constructie doorvoeren van bekabeling
  • Voorkomt gevaarlijke aanraakspanning doordat de DC bekabeling in een afgesloten kabelgoot naar de omvormer wordt gebracht.

 

Bron: Roofduct

PV Box

Door de in de PVbox voorziene Type 1+2 SPD’s bieden de aansluitkasten altijd het juiste beveiligingsniveau. PV Box is hiermee de ideaal als reguliere overspanningsbeveiligingkast en voor de toepassing in de aanwezigheid van – en koppeling met – een bliksembeveiligingsinstallatie. Aangezien bliksembeveiliging en PV systemen steeds vaker gekoppeld worden groeit de vraag naar overspanningsbeveiliging Type 1+2.

Bron: Roofsupport

Onderstaand vindt u alle brochures over Roofsupport & Roofduct. Kunt u niet vinden wat u zoekt?
Neem contact met ons op via marketing@solarclarity.nl.

Introductie Wibeee

Installatie Wibeee