CONDUCT-Technical-Solutions-Zwart-CMYK

Conduct Technical Solutions BV is een jonge en snelgroeiende Value Added Reseller op het gebied van elektrotechnische installatiematerialen. Sinds de oprichting in 2005 is Conduct uitgegroeid tot het kenniscentrum op het gebied van bliksem- en overspanningsbeveiliging. Conduct biedt totaaloplossingen op het gebied van aarding, bliksem- en overspanningsbeveiliging ten behoeve van PV installaties.

Conduct Technical Solutions BV is een jonge en snelgroeiende Value Added Reseller op het gebied van elektrotechnische installatiematerialen. Conduct is gespecialiseerd in bliksem- en overspanningsbeveiliging. Daarnaast zijn ze importeur voor de overspanningsbeveiliging fabrikant SALTEK en tevens SALTEK-kenniscentrum. Naast SALTEK zetten ze RoofSupport kabeldraadsystemen en PVbox aansluitkasten in de markt. Tevens wordt er uitgebreide ondersteuning geboden op het gebied van o.a. advies, training, ontwerp, projectbegeleiding en andere kennisoverdracht aan zowel installateurs, adviseurs als opdrachtgevers.

Bron: Conduct

Roofsupport

Roofsupport biedt de mogelijkheid om bekabeling achter PV panelen op de juiste manier te begeleiden en vervolgens in combinatie met de daksteunen op het platte dak naar de omvormers te brengen. Of het nu gaat om particuliere garage daken of grote platte dakprojecten. Roofsupport biedt de ideale en meest elegante oplossing.

Dit unieke systeem biedt dé oplossing voor veilig een duurzaam leggen van kabeltracés op daken.

Bron: Roofsupport

PV Box

Door de in de PVbox voorziene Type 1+2 SPD’s bieden de aansluitkasten altijd het juiste beveiligingsniveau. PV Box is hiermee de ideaal als reguliere overspanningsbeveiligingkast en voor de toepassing in de aanwezigheid van – en koppeling met – een bliksembeveiligingsinstallatie. Aangezien bliksembeveiliging en PV systemen steeds vaker gekoppeld worden groeit de vraag naar overspanningsbeveiliging Type 1+2.

Bron: Roofsupport

Onderstaand vindt u alle brochures over Roofsupport & Roofduct. Kunt u niet vinden wat u zoekt?
Neem contact met ons op via marketing@solarclarity.nl.

Introductie Wibeee

Installatie Wibeee