DENIM Solar

Kies je voor DENIM, dan kies je voor zekerheid.
DENIM Solar zonnepanelen staan garant voor een lange levensduur,
uitstekende garanties en gebruiksgemak in combinatie met optimale prestaties
gedurende de gehele levensduur van het product.

DENIM SOLAR

KWALITEIT
DENIM Solar maakt gebruik van hoogwaardige productiefaciliteiten. De panelen zijn uitgebreid getest.

UITSTEKENDE GARANTIES
DENIM Solar biedt installateurs de mogelijkheid de productgarantie van 15 jaar te verlengen tot 25 jaar.

NEDERLANDS MERK
Voor garantie, service & communicatie en begeleiding kun je gewoon bij Solarclarity in Nederland terecht.

25 JAAR DENIM VERMOGENSGARANTIE

Wat betekent dat voor jou?

Solarclarity garandeert dat het vermogen dat door het DENIM zonnepaneel wordt afgegeven een positieve tolerantie heeft. Het feitelijke afgegeven vermogen is bepaald door een vermogensmeting onder Standaard Test Condities*.

Ook garandeert Solarclarity dat de DENIM zonnepanelen het eerste jaar minimaal 97% van het opgegeven vermogen afgeven. Vanaf het tweede jaar zal het afgegeven vermogen nooit meer dalen dan 0,7% per jaar, tot een minimum van 80% na 25 jaar.

* STC: Standaard Test Condities, gedefinieerd als lichtinstraling van 1000 W / m2 bij AM 1,5 zonnespectrum en een temperatuur van 25 °C

UITGEBREIDE GARANTIE

DENIM Solar geeft een standaard productgarantie van 15 jaar op haar mono / poly & perc panelenserie en van 35 jaar op haar glas/glas panelenserie. Voor installateurs die zijn aangesloten bij het DENIM Solar Partner programma kan deze garantie zelfs verlengd worden tot 25 jaar.

DATASHEETS, BROCHURES, CERTIFICATEN & MEER

DENIM DESIGN

Bij de ontwikkeling van de DENIM zonnepanelen is zeer veel aandacht besteed aan het design waardoor de panelen een toevoeging zijn voor ieder dak.

UITGEBREID GETEST

Zonnepanelen kunnen voor, tijdens en ná de productie getest worden. Deze testen geven een indicatie van levensduur én prestatie. DENIM Solar zonnepanelen doorgaan verschillende testen tijdens de verschillende fases van het productieproces. Alleen hierdoor kunnen wij de kwaliteit garanderen die je van DENIM gewend bent.

BigLogo BCRG

DENIM SOLAR GECONTROLEERDE KWALITEITSVERKLARING BCRG

De zonnepanelen van DENIM Solar zijn opgenomen in de kwaliteitsverklaring van BCRG. Bureau CRG publiceert de gecontroleerde gelijkwaardigheidsverklaringen van producten of systemen die in de bouw- of installatiesector worden toegepast.