Zonnepanelen worden nog weleens overschaduwd door onnodig veel technische informatie.
Gevolg? De huiseigenaar ziet door de wolken de zon niet meer. Denim houdt het liever simpel.
Met betrouwbare producten van hoge kwaliteit. En altijd en overal in gewone mensentaal.
Zodat zonnepanelen voor iedereen begrijpelijk én toegankelijk zijn.
25 JAAR GARANTIE

Als Denim partner kun je de consument 25 jaar productgarantie bieden op Denim zonnepanelen. Flinke zekerheid dus.

AL >50.000 DENIM DAKEN

De jarenlange ervaring en kennis in de solarmarkt komen samen in betrouwbare solarproducten waarmee Denim
 inmiddels al meer dan 50.000 huishoudens van een stralend dak heeft voorzien.

HELDER PORTFOLIO

Het assortiment van Denim is onderverdeeld in drie overzichtelijke categorieën. Met elk hun eigen kenmerken, zonder de huiseigenaar lastig te vallen met technisch jargon. 

OVER DENIM

Solar voor iedereen toegankelijk maken. Dat is sinds dag één de Missie van Denim. Denim bewaart daarom al het moeilijke gedoe voor de achterkant. Zodat we de huiseigenaar aan de voorkant simpel van dienst kunnen zijn met solarproducten van hoge kwaliteit. Altijd in gewonemensentaal.  

Alhoewel Denim al vanaf 2014 een eigen gezicht heeft, bestaat het bedrijf stiekem al sinds 2008 als onderdeel van de Solarclarity Group. Die ervaring en kennis komen samen in betrouwbare solarproducten waarmee inmiddels al meer dan 50.000 huishoudens van een stralend dak zijn voorzien.  

DATASHEETS, BROCHURES, CERTIFICATEN & MEER

PORTFOLIO

The black & white family
De Denim black & white-panelen hebben zwarte frames en een witte binnenkant. Dit zorgt voor een lagere temperatuur en hogere powers. Ze zijn het voordeligst qua aanschaf en hebben de beste verhouding qua kosten en opbrengsten. Daar gaat je portemonnee van stralen.  

The all black stars
Zwarte frames, zwarte binnenkant. Ietsje duurder, maar dan heb je ook wat. Elegant, esthetisch en strak.  

Keep it glassy
Panelen van glas? Jazeker. Dubbelglas zelfs en daardoor extra stevig. Ze gaan super lang mee en zijn qua prijs dan ook ietsje duurder. Maar ja, daar krijg je dan ook 35 jaar garantie voor terug. Kortom, het glaspaneel is altijd halfvol. 

DENIM PARTNER PROGRAMMA

Installateur worden van Denim? Slimme keuze. Want er zijn nogal wat voordelen. Allereerst profiteer je als gecertificeerd partner van het merk Denim, met een sterk eigen gezicht en steeds meer bekendheid, ook buiten Nederland. 

Daarbij kun je als Denim-installateur de consument een 25-jarige productgarantie bieden, i.p.v. 15, en dus flinke zekerheid. En op de glas glas panelen zit zelfs 35 jaar garantie.  

Daarnaast staat Denim nooit stil en lanceert het bedrijf regelmatig campagnes om de naamsbekendheid nog verder te vergroten. Daar profiteer jij als installateur ook van.

BigLogo BCRG

DENIM GECONTROLEERDE KWALITEITSVERKLARING BCRG

De zonnepanelen van Denim zijn opgenomen in de kwaliteitsverklaring van BCRG. Bureau CRG publiceert de gecontroleerde gelijkwaardigheidsverklaringen van producten of systemen die in de bouw- of installatiesector worden toegepast.