BEREID JE VOOR OP
DE ENERGIE
VAN DE TOEKOMST

Het Energie Café wordt één keer in het kwartaal in het Energy Management Experience Center van 19.30 tot 21.30 uur georganiseerd. Iedereen is van harte welkom om gratis naar het Energie Café te komen. Laat je inspireren door interessante sprekers en bereid je voor op de energie van de toekomst!

100 % Hernieuwbare Energie: Kansen voor 2020

De klimaatdoelstellingen liegen er niet om! 

Waar liggen de kansen voor 2020? Wil je weten wat je zelf kan doen in 2020? Mis dan zeker de volgende editie van het Energie Café niet.

Op 30 januari staat de avond geheel in het teken van 100% Hernieuwbare Energie: Kansen voor 2020. 

Iedereen die professioneel betrokken is bij de Energie Transitie is van harte welkom om (gratis) naar het Energie Café te komen.

AANMELDEN 30 jan

SPREKERS 30 JANUARI

Amelie Veenstra is Directeur Beleid van de Nederlandse branche vereniging Holland Solar en een echte doener in de energie transitie.
Met wijsheid en volharding werkt zij samen met Holland Solar aan een nieuwe economie en een duurzame samenleving.

Richard Jongsma is CCO bij Alfen. Alfen is het middelpunt en de verbindende factor in het elektriciteitsnet met o.a. transformatorstations, energieopslagsystemen en laadpalen voor elektrische auto’s. Met veel passie werken zij aan het elektriciteitsnet van de toekomst: betrouwbaar, duurzaam en innovatief.

OVER HET
ENERGIE CAFÉ

Een mooi idee van Peter Desmet en Lars Sørensen om alle groene koppen bij elkaar te steken en het Energie Café te organiseren. Om de klimaatdoelstellingen te kunnen halen, moet er in Nederland nog heel wat gebeuren. Het Energie Café zal hier op inspelen met inspirerende sprekers die het bedenken, doen of al gedaan hebben, oftewel “De Denkers” en “De Doeners”. 

DOWNLOAD DE FLYER

DE BEDENKERS VAN HET ENERGIE CAFE

Peter Desmet is een pioneer in de Solar branche. Hij staat voor de missie “solar made simple”. Peter Desmet heeft Solarclarity opgericht en stopt met hart en ziel zijn ideeën en visie in Solarclarity om de wereld een stukje mooier te maken.

Peter gelooft dat de transitie naar duurzame energie een urgente noodzaak is, en dat zonne-energie hierbij de gamechanger is die dit mogelijk maakt.

Lars Sørensen is dagvoorzitter, presentator, moderator en event-designer met een focus op duurzaamheid en ondernemerschap.

Hij werkte voor onder andere BNR Nieuwsradio, ondernemersplatform Seven Ditches TV, Duurzaam Dagblad en de SDG Supportsclub (Sustainable Development Goals).

AANMELDEN

Het Energie Café is voor iedereen. Meld je nu aan op de onderstaande evenementen en ontvang je gratis e-ticket.

januari

30jan19:3021:30Energie Café - 100% Hernieuwbare Energie: kansen voor 2020Meld je gratis aan!

april

22apr19:3021:30Energie Café - editie 4Meld je gratis aan!

Video