BEREID JE VOOR OP
DE ENERGIE
VAN DE TOEKOMST

Het Energie Café wordt één keer in het kwartaal in het Energy Management Experience Center van 19.30 tot 21.30 uur georganiseerd. Iedereen is van harte welkom om gratis naar het Energie Café te komen. Laat je inspireren door interessante sprekers en bereid je voor op de energie van de toekomst!

VOLGENDE EDITIE IS OP: 23 SEPTEMBER 2019 (19.30-21.30)

OVER HET
ENERGIE CAFÉ

Een mooi idee van Peter Desmet en Lars Sørensen om alle groene koppen bij elkaar te steken en het Energie Café te organiseren. Om de klimaatdoelstellingen te kunnen halen, moet er in Nederland nog heel wat gebeuren. Het Energie Café zal hier op inspelen met inspirerende sprekers die het bedenken, doen of al gedaan hebben, oftewel “De Denkers” en “De Doeners”. 

DE BEDENKERS & SPREKERS

Peter Desmet is een pioneer in de Solar branche. Hij staat voor de missie “solar made simple”. Peter Desmet heeft Solarclarity opgericht en stopt met hart en ziel zijn ideeën en visie in Solarclarity om de wereld een stukje mooier te maken.

Peter gelooft dat de transitie naar duurzame energie een urgente noodzaak is, en dat zonne-energie hierbij de gamechanger is die dit mogelijk maakt.

Lars Sørensen is dagvoorzitter, presentator, moderator en event-designer met een focus op duurzaamheid en ondernemerschap.

Hij werkte voor onder andere BNR Nieuwsradio, ondernemersplatform Seven Ditches TV, Duurzaam Dagblad en de SDG Supportsclub (Sustainable Development Goals).

“De Denker”
Dit is een spreker die het allemaal bedenkt. De spreker zal zijn kennis met het publiek delen.

“De Doener”
Dit is een spreker die het al doet of gedaan heeft. De sprekers zal zijn ervaringen delen met het publiek.

AANMELDEN

Het Energie Café is voor iedereen. Meld je nu aan op de onderstaande evenementen en ontvang je gratis e-ticket.

september