BEREID JE VOOR OP
DE ENERGIE
VAN DE TOEKOMST

Het Energie Café wordt één keer in het kwartaal in het Energy Management Experience Center van 19.30 tot 21.30 uur georganiseerd. Iedereen is van harte welkom om gratis naar het Energie Café te komen. Laat je inspireren door interessante sprekers en bereid je voor op de energie van de toekomst!

Solar Supply Chain - 22 juni

Editie 4 van het Energie Café vindt plaats op 22 juni 2020. Tijdens deze editie zoomen we in op de solar supply chain. Al jaren beweegt deze als een ware rollercoaster wild heen en weer tussen tekorten en overschotten. In 2020 wordt dit nog uitvergroot door de gevolgen van het coronavirus. Wat zijn de gevolgen voor de verschillende onderdelen van de keten?

Reserveer je plek voor een uniek kijkje in de keuken van de solar branche. Naast live muziek, hapjes en drankjes bieden we je een inspirerende avond.

AANMELDEN 22 juni

PROGRAMMA - 22 juni

  • Lars Sørensen | kroegbaas
  • Productie: Christoph Staudinger – sales manager in de Benelux, Scandinavië, UK en Ierland bij Fronius International GmbH
  • Allocatie productie: Inwook Yeam – directeur Air Solutions & Energie product bij LG Electronics Benelux
  • Transport: Alain Grotenhuis – mede eigenaar van het bedrijf Odin
  • Groothandel: Robert-Jan Poot – inkoop manager bij Solarclarity
  • Paneldiscussie: alle sprekers
    Let op! Twee presentaties worden in het Engels gegeven.

INTRODUCTIE SPREKERS - 22 juni

Christoph Staudinger

De introductie over Christop Staudinger komt binnenkort online.

Inwook Yeam

De introductie over Inwook Yeam komt binnenkort online.

Alain Grotenhuis

De introductie over Alain Grotenhuis komt binnenkort online.

Robert-Jan Poot

De introductie over Robert-Jan Poot komt binnenkort online.

OVER HET
ENERGIE CAFÉ

Een mooi idee van Peter Desmet en Lars Sørensen om alle groene koppen bij elkaar te steken en het Energie Café te organiseren. Om de klimaatdoelstellingen te kunnen halen, moet er in Nederland nog heel wat gebeuren. Het Energie Café zal hier op inspelen met inspirerende sprekers die het bedenken, doen of al gedaan hebben, oftewel “De Denkers” en “De Doeners”. 

DOWNLOAD DE FLYER

DE BEDENKERS VAN HET ENERGIE CAFE

Peter Desmet is een pioneer in de Solar branche. Hij staat voor de missie “solar made simple”. Peter Desmet heeft Solarclarity opgericht en stopt met hart en ziel zijn ideeën en visie in Solarclarity om de wereld een stukje mooier te maken.

Peter gelooft dat de transitie naar duurzame energie een urgente noodzaak is, en dat zonne-energie hierbij de gamechanger is die dit mogelijk maakt.

Lars Sørensen is dagvoorzitter, presentator, moderator en event-designer met een focus op duurzaamheid en ondernemerschap.

Hij werkte voor onder andere BNR Nieuwsradio, ondernemersplatform Seven Ditches TV, Duurzaam Dagblad en de SDG Supportsclub (Sustainable Development Goals).

AANMELDEN

Het Energie Café is voor iedereen. Meld je nu aan op de onderstaande evenementen en ontvang je gratis e-ticket.

juni

22jun19:3021:30Energie Café - Solar Supply ChainMeld je gratis aan!

Podcast

Voorafgaand hebben we een podcast opgenomen met de sprekers Amelie Veenstra van Holland Solar en Adriaan van Tets van Alfen waarin zij ingaan op de kansen die zij zien voor 2020.

VIDEO

PERSBERICHTEN