BEREID JE VOOR OP
DE ENERGIE
VAN DE TOEKOMST

Het Energie Café wordt één keer in het kwartaal in het Energy Management Experience Center van 19.30 tot 21.30 uur georganiseerd. Iedereen is van harte welkom om gratis naar het Energie Café te komen. Laat je inspireren door interessante sprekers en bereid je voor op de energie van de toekomst!

ELECTRIC MOBILITY

De klimaatdoelstellingen liegen er niet om! 

De komende jaren zal flink worden ingezet op het verduurzamen van de mobiliteit. Wil je weten wat je zelf kan doen? Mis dan zeker de volgende editie van het Energie Café niet.

Op 23 september staat de avond geheel in het teken van Electric Mobility. Met trots presenteren wij Geert Verbong hoogleraar energie- en mobiliteitstransitie als denker en Simon Smit Zero Emission manager bij Renault als doener. Lees hieronder meer over de sprekers. 

Iedereen die professioneel betrokken is bij de Energie Transitie is van harte welkom om (gratis) naar het Energie Café te komen.

AANMELDEN 23 SEP

SPREKERS 23 SEPTEMBER

“De Denker”

Geert Verbong is hoogleraar transitiestudies aan de universiteit Eindhoven. Hij doet onderzoek naar de energietransitie en recenter ook naar de mobiliteitstransitie in Nederland.

Geert’s onderzoek richt zich op de introductie van hernieuwbare energietechnologieën en de toekomst van energiesystemen.

“De Doener”

Simon Smit is Zero Emission manager bij Renault. Hij is gespecialiseerd in Elektrische mobiliteit, Carsharing, Smart Charging en Vehicle2Grid.

Via diverse nationale en internationale duurzame projecten werkt Simon continu aan het grootse doel: Zero Emission!

OVER HET
ENERGIE CAFÉ

Een mooi idee van Peter Desmet en Lars Sørensen om alle groene koppen bij elkaar te steken en het Energie Café te organiseren. Om de klimaatdoelstellingen te kunnen halen, moet er in Nederland nog heel wat gebeuren. Het Energie Café zal hier op inspelen met inspirerende sprekers die het bedenken, doen of al gedaan hebben, oftewel “De Denkers” en “De Doeners”. 

DOWNLOAD DE FLYER

DE BEDENKERS VAN HET ENERGIE CAFE

Peter Desmet is een pioneer in de Solar branche. Hij staat voor de missie “solar made simple”. Peter Desmet heeft Solarclarity opgericht en stopt met hart en ziel zijn ideeën en visie in Solarclarity om de wereld een stukje mooier te maken.

Peter gelooft dat de transitie naar duurzame energie een urgente noodzaak is, en dat zonne-energie hierbij de gamechanger is die dit mogelijk maakt.

Lars Sørensen is dagvoorzitter, presentator, moderator en event-designer met een focus op duurzaamheid en ondernemerschap.

Hij werkte voor onder andere BNR Nieuwsradio, ondernemersplatform Seven Ditches TV, Duurzaam Dagblad en de SDG Supportsclub (Sustainable Development Goals).

AANMELDEN

Het Energie Café is voor iedereen. Meld je nu aan op de onderstaande evenementen en ontvang je gratis e-ticket.

september

23sep19:3021:30Energie Café - Electric MobilityMeld je gratis aan!