ENPHASE

ENPHASE ENERGY - SLIMME VERBINDING MET UW SYSTEEM

Enphase Energy is dé marktleider als het gaat om micro-omvormers. Gestart in 2008 is het inmiddels een beursgenoteerde onderneming die in haar thuismarkt Amerika de voormalige marktleider SMA van de troon heeft gestoten.

Enphase Energy is dé marktleider als het gaat om micro-omvormers. Gestart in 2008 is het inmiddels een beursgenoteerde onderneming die in haar thuismarkt Amerika de voormalige marktleider SMA van de troon heeft gestoten.

Enphase-micro-omvormers bieden de meest geavanceerde omvormertechnologie beschikbaar. Dit betekent hogere productie, betere betrouwbaarheid en ongeëvenaarde intelligentie.Het micro-omvormer concept is gebaseerd op het gegeven dat niet één omvormer de elektriciteit van een aantal in serie geschakelde panelen van gelijk- naar wisselstroom omvormt, maar dat ieder paneel zijn eigen omvormer heeft.

 

HET ENPHASE ENERGY SYTEEM:

MICRO OMVORMER:

De zonnepanelen liggen wel bovenop uw dak, maar de omvormer doet al het echte werk. Het kiezen van een omvormertechnologie is de belangrijkste beslissing die u moet nemen bij de overstap naar zonne-energie. Enphase-micro-omvormers bieden de meest geavanceerde omvormertechnologie beschikbaar. Dit betekent hogere productie, betere betrouwbaarheid en ongeëvenaarde intelligentie.

ENVOY:

De Envoy-S is het brein achter de energieoplossing voor thuis van Enphase. Tussen het verzamelen van real-time gegevens van uw micro-omvormers en het op afstand versturen van updates naar deze omvormers door, zorgt de Envoy ervoor dat uw volledige PV-systeem continu blijft communiceren.

MY ENGLIGHTEN

Met MyEnlighten kunnen systeemeigenaren hun eigen energieproductie volgen, de conditie van hun systeem monitoren en hun gegevens uitwisselen met familie of  vrienden – allemaal via één simpele, eenvoudig (ook mobiel) toegankelijke gebruikersinterface. Download de app in de App Store of de Google Play Store.

 

Enphase Energy systeem

 

DE VOORDELEN OP EEN RIJTJE:

 • HOGERE PRODUCTIE, BETERE PRESTATIES
  • Micro-omvormers functioneren onafhankelijk van elkaar, dus elk paneel levert topprestaties. Eén paneel dat in de schaduw ligt of vuil is, heeft geen invloed op de rest van het systeem.
  • Dankzij burst-technologie kunnen micro-omvormers meer produceren in de ochtend- en avondschemering en tijdens omstandigheden met weinig licht, zodat de zonne-energiedag wordt verlengd.
 • BETROUWBAARDER
  • Omdat ze onafhankelijk van elkaar functioneren, zijn micro-omvormers inherent betrouwbaarder:
   in een micro-omvormersysteem veroorzaakt het uitvallen van één onderdeel geen storing. Bovendien zijn we zeer gericht op kwaliteit en dat komt naar voren in onze producten.

   • Als er een storing optreedt in één paneel, gaan de andere panelen daardoor niet ten onder.
   • Enphase-micro-omvormers worden onderworpen aan de strengste producttesten in de branche.
 • VEILIGER
  • Micro-omvormers zijn veiliger dan andere omvormertechnologieën.
   • Een systeem dat volledig in wisselstroom functioneert, betekent geen gelijkstroom met hoge spanning op uw dak.
   • Enphase-micro-omvormers worden vaak gekozen voor scholen, omdat ze zelfs voldoen aan de strengste veiligheidseisen van de overheid.
 • HOGER RENDEMENT
  • Nog afgezien van de grotere energiebesparing dankzij hogere productie, zijn Enphase-micro-omvormers ook gewoon een betere investering op lange termijn.
   • Enphase-micro-omvormers hebben 20 jaar garantie; stringomvormers moeten minstens één keer vervangen worden tijdens de levensduur van het systeem.
   • Snellere en goedkopere installatie dankzij gestroomlijnde onderdelen.
   • Lagere reparatiekosten dankzij hoogwaardige materialen en probleemoplossing op afstand.

Onderstaand vindt u alle datasheets, brochures,
installatiehandleidingen en certificaten van Enphase. Kunt u niet vinden wat u zoekt?
Neem contact met ons op via marketing@solarclarity.nl

SUPPORT (door Enphase)

Als u contact wilt opnemen met de afdeling Enphase ondersteuning, belt u rechtstreeks met:  (+31) 20-241 05 98

Telefonische support bereikbaar op:  (+31) 20-241 05 98 (Nederlands-talig)

Support per -email: Contact formulier

Instructie

Systeem

Waarom Enphase?

Betrouwbaar & kwaliteit

Elektriciteit productie