ERP / IT / CRM SPECIALIST

Als ERP / IT / CRM specialist help je Solarclarity navigeren door onbekende wateren. Je bent als projectmanager verantwoordelijk voor de inrichting, integratie en ontwikkeling van onze systemen. Kan het slimmer, sneller, voordeliger of duurzamer? Je bent de spil in het optimaliseren van onze bedrijfsprocessen en maakt daarin duidelijk het verschil!

OVER SOLARCLARITY

Solarclarity is een van de grondleggers van de Nederlandse zonne-energie markt. Inmiddels is de onderneming uitgegroeid naar een internationale koploper met activiteiten in diverse landen in Europa en het Caraïbisch gebied. Vanuit onze distributiecentra nabij Amsterdam (Weesp) leveren wij producten t.b.v. de markt van zonne-energie, energieopslag en E-mobility aan professionele installatiebedrijven.

Bij Solarclarity geloven wij dat de transitie naar duurzame energie een urgente noodzaak is, en dat zonne-energie hierbij de gamechanger is die dit mogelijk maakt. Wij zijn dan ook voortdurend op zoek naar nieuwe technologieën en businessmodellen die de decentrale energiewereld van morgen dichterbij brengen.

Daarom combineren we onze activiteiten in distributie en projectrealisatie met innovatie in ons Energy Management Experience Center (EMEC) en markt-gerelateerde opleidingen in onze SC Academy. Waarbij elke activiteit één stap op weg is naar hét decentrale zonne-energie bedrijf van de toekomst!

ERP / IT / CRM SPECIALIST

Als ERP / IT / CRM specialist ben je als projectmanager verantwoordelijk voor de ERP omgeving met de diverse omliggende systemen (zoals, CRM, e-commerce & IT). Jij brengt de wensen m.b.t. de ERP omgeving in kaart maar bent ook zelf verantwoordelijk voor het signaleren van behoeftes vanuit de gebruikers zijde en het vertalen van wensen en behoeftes van management naar concrete IT opdrachten.

Kan het slimmer, sneller, voordeliger of duurzamer? Prince2, Scrum, LEAN of SIX Sigma zijn mooi om in je rugzak te hebben, belangrijker is nog dat jij ziet waar het eigenlijk echt om draait en waar we naar toe willen. Wij zoeken die slimmerik die bepaalt hoe we beter naar onze klanten kunnen luisteren, hoe we meer kunnen doen met onze systemen en leveranciers en die dit ook nog feilloos aan mede collega’s kan uitleggen.

IETS VOOR JOU?

Heb jij een afgeronde HBO (IT) opleiding, denk je meer dan één stap vooruit, heb je ervaring met ERP, CRM en Logistieke software, neem je initiatieven en weet jij ook nog mensen te enthousiasmeren? Dan zoeken wij jouw energie, om ons naar het volgende niveau te brengen. Solarclarity 3.0 staat op jou te wachten, we kunnen jouw energie goed gebruiken!

ONTMOET JE COLLEGA'S

NEEM CONTACT OP

Vragen over deze vacature?
hr@solarclarity.nl

SOLLICITEER DIRECT

DEEL DEZE VACATURE

[DISPLAY_ULTIMATE_PLUS]

JIJ

Wat breng jij mee voor Solarclarity:

 • Een afgeronde HBO (IT) opleiding
 • Minimaal 5 jaar werkervaring
 • Ervaring met ERP / CRM / logistieke software
 • Project management ervaring
 • Je bent communicatief zeer vaardig en je draagt nieuwe ideeën aan.
 • Je denkt meer dan één stap vooruit
 • Je bent proactief en gedreven

WIJ

En wat bieden wij jou:

 • Een marktconform salaris inclusief tantiéme regeling en 8% vakantiegeld
 • Vrij op 2 januari en 24 vakantiedagen. Daarbovenop nog een extra dag, als je niet rookt.
 • Interne en externe opleidingen
 • Veel ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
 • Goede en informele werksfeer met gezellige collega’s
 • Elke kantoordag een verzorgde lunch.
 • Vrimibo in onze eigen Solarclarity BV bar