FRONIUS

SHIFTING THE LIMITS

Fronius is een oud familiebedrijf dat zijn sporen verdient heeft in de lastechniek sinds 1945. Alweer 23 jaar, sinds 1992, is men actief in de zonne-energie, wat in 1995 heeft geleidt tot de introductie van de eerste serieproductie solar omvormers.

Fronius is een oud familiebedrijf dat zijn sporen verdient heeft in de lastechniek sinds 1945. Alweer 23 jaar, sinds 1992, is men actief in de zonne-energie, wat in 1995 heeft geleidt tot de introductie van de eerste serieproductie solar omvormers.

Kwaliteit en technische ontwikkeling staan bij Fronius centraal, wat terug te zien is in de grootte van de R&D afdeling. Maar liefst 13% van de Fronius medewerkers is actief op deze afdeling en houdt zich continu bezig met verbeteren van huidige producten en het ontwikkelen van nieuwe innovatieve zonne-energie oplossingen.

De visie van Fronius is dan ook het gebruik maken van duurzame energie tegen een maximaal rendement en het bereiken van energieonafhankelijkheid.

Fronius gebruikt hiertoe enkel componenten van de allerhoogste kwaliteit, waardoor van Fronius omvormers een minimale levensduur van 20 jaar mag worden verwacht. De uitmuntende productkwaliteit, de goede monitoring van producten en een unieke service, maakt Fronius tot een perfect voorbeeld van een wereldwijde leider in de fabricage van hoogwaardige solar omvormer

Onderstaand vindt u alle datasheets, brochures,
installatiehandleidingen en certificaten van Fronius. Kunt u niet vinden wat u zoekt?
Neem contact met ons op via marketing@solarclarity.nl

Support (door Fronius)

De support wordt geregeld door Fronius. U kunt Fronius support bereiken op tel: +43 (0) 724 2241 5670 (Duits / Engelstalig).

U kunt uw aanvraag sturen naar: Pv-support@fronius.com
Uw incident kunt u registreren op sos.fronius.com (klantnummer verplicht)

LET OP: Om support te krijgen en garantie te ontvangen dient de omvormer geregistreerd te zijn. REGISTREREN >

Na juiste registratie ontvangt de installateur eventueel een vergoeding indien het apparatuur gewisseld wordt door de installateur. De vergoeding is afhankelijk van het type omvormer en/of onderdeel.

LET OP: de installateur krijgt alleen vergoeding indien de RMA rechtstreeks met Fronius wordt geregeld. Dit houdt in dat u zich eerst moet registreren en dan pas support krijgt inclusief RMA.

Fronius omvormers oplossingen

Setting-Up Wifi Datamanager

Installing Fronius PRIMO Inverter

Fronius SOS - Solar Online Support

Fronius Energy Package 24/7

Fronius -You Are 24 Hours Of Sun

Hier kunt u alle acties van Fronius vinden.