FRONIUS SOLAR BATTERIJ

SHIFTING THE LIMITS

Fronius is een oud familiebedrijf dat zijn sporen verdient heeft in de lastechniek sinds 1945. Alweer 23 jaar, sinds 1992, is men actief in de zonne-energie, wat in 1995 heeft geleidt tot de introductie van de eerste serieproductie solar omvormers.

HET FRONIUS ENERGY PACKAGE:

  • De persoonlijke opslagoplossing voor 24 uur zon.
  • Noodstroomfunctie en accu kunnen achteraf worden toegevoegd
  • Verschillende opslagcapaciteiten zijn beschikbaar
  • Aan DC-zijde gekoppelde systeem
  • Hoogwaardige lithium-ijzerfosfaat-technologie
  • Maximaliseren van eigen verbruik
  • Driefasige noodstroomvoorziening

Fronius´ visie ´24 uur zon´ toont de toekomst wat betreft energievoorziening in de komende decennia.

 

FRONIUS SYMO HYBRID OMVORMER:

De Fronius Symo Hybrid omvormer vormt het hart van deze opslagoplossing. Met vermogensklassen van 3,0 tot 5,0 kW kan de driefasige omvormer de overtollige energie van een PV-installatie tussentijds in een accu opslaan. Het resultaat: maximaal eigen verbruik van het opgewekte vermogen en maximale onafhankelijkheid qua energievoorziening.

Zo kan een overschot aan zonne-energie gebruikt worden tijdens de uren waarin weinig of geen energie opgewekt wordt. Met de noodstroomfunctie kan een huishouden ook bij netuitval optimaal van stroom worden voorzien. De noodstroomvoorziening functie is beschikbaar via een software update. De Fronius Symo Hybrid kan zowel DC- als AC-zijdig gekoppeld worden met opslagsystemen, waarbij het met een AC-koppeling mogelijk is om een aanvullende PV-generator te verbinden met de Fronius Symo Hybrid. Dit maakt het Fronius Energy Package de ideale oplossing voor zowel nieuwe systemen als aanvulling op bestaande PV-systemen.

 

FRONIUS SOLAR BATTERIJ:

De Fronius Solar Battery maakt gebruik van krachtige lithium-ijzerfosfaat-technologie. Een lange levensduur, korte laadtijden en een hoge ontladingsdiepte kunnen hierdoor worden gegarandeerd. De opslagcapaciteit van de Fronius Solar Battery kan aan de individuele behoeften van de klant worden aangepast.

Configuratiediagrammen Fronius Energy Package

Configuratiediagram DC koppeling:

Configuratiediagram DC- & AC koppeling:

Onderstaand vindt u alle datasheets, brochures,
installatiehandleidingen en certificaten van Fronius. Kunt u niet vinden wat u zoekt?
Neem contact met ons op via marketing@solarclarity.nl

Support (door Fronius)

De support wordt geregeld door Fronius. U kunt Fronius support bereiken op tel: +43 (0) 724 2241 5670 (Duits / Engelstalig).

U kunt uw aanvraag sturen naar: Pv-support@fronius.com
Uw incident kunt u registreren op sos.fronius.com (klantnummer verplicht)

LET OP: Om support te krijgen en garantie te ontvangen dient de omvormer geregistreerd te zijn. REGISTREREN >

Na juiste registratie ontvangt de installateur eventueel een vergoeding indien het apparatuur gewisseld wordt door de installateur. De vergoeding is afhankelijk van het type omvormer en/of onderdeel.

LET OP: de installateur krijgt alleen vergoeding indien de RMA rechtstreeks met Fronius wordt geregeld. Dit houdt in dat u zich eerst moet registreren en dan pas support krijgt inclusief RMA.

Fronius Energy Package