SHIFTING THE LIMITS

Voorzie uw woning ’s avonds van stroom die u overdag zelf heeft opgewekt. De LG Chem batterijen worden geladen met elektriciteit afkomstig van zonnepanelen of bijvoorbeeld tijdens het daltarief.

HET FRONIUS ENERGY PACKAGE:

  • De persoonlijke opslagoplossing voor 24 uur zon.
  • Noodstroomfunctie en accu kunnen achteraf worden toegevoegd
  • Verschillende opslagcapaciteiten zijn beschikbaar
  • Aan DC-zijde gekoppelde systeem
  • Hoogwaardige lithium-ijzerfosfaat-technologie
  • Maximaliseren van eigen verbruik
  • Driefasige noodstroomvoorziening

Fronius´ visie ´24 uur zon´ toont de toekomst wat betreft energievoorziening in de komende decennia.

FRONIUS SYMO HYBRID OMVORMER:

De Fronius Symo Hybrid omvormer vormt het hart van deze opslagoplossing. Met vermogensklassen van 3,0 tot 5,0 kW kan de driefasige omvormer de overtollige energie van een PV-installatie tussentijds in een accu opslaan. Het resultaat: maximaal eigen verbruik van het opgewekte vermogen en maximale onafhankelijkheid qua energievoorziening.

Zo kan een overschot aan zonne-energie gebruikt worden tijdens de uren waarin weinig of geen energie opgewekt wordt. Met de noodstroomfunctie kan een huishouden ook bij netuitval optimaal van stroom worden voorzien. De noodstroomvoorziening functie is beschikbaar via een software update. De Fronius Symo Hybrid kan zowel DC- als AC-zijdig gekoppeld worden met opslagsystemen, waarbij het met een AC-koppeling mogelijk is om een aanvullende PV-generator te verbinden met de Fronius Symo Hybrid. Dit maakt het Fronius Energy Package de ideale oplossing voor zowel nieuwe systemen als aanvulling op bestaande PV-systemen.

FRONIUS SOLAR BATTERIJ:

De Fronius Solar Battery maakt gebruik van krachtige lithium-ijzerfosfaat-technologie. Een lange levensduur, korte laadtijden en een hoge ontladingsdiepte kunnen hierdoor worden gegarandeerd. De opslagcapaciteit van de Fronius Solar Battery kan aan de individuele behoeften van de klant worden aangepast.

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN BATTERIJEN:

Voor alle technische specificaties van de LG Chem batterijen verwijzen wij u graag door naar de product specifieke datasheets te downloaden via downloads

LG CHEM PORTFOLIO

DENIM-EU-SC-R-P275WW-60-4BB

DENIM EU SC R – Poly 275

275Wp – 40mm – 5BB

DENIM-SC-R-M300BB-60-All-Black-5BB

DENIM EU SC R – Mono 300 All Black PERC

300Wp – 35mm – 5BB

DENIM-EU-SC-R-M300BTG-60-–-4BB-Glas-GlasEU

DENIM EU SC R – Mono 300 Black Frame Glas Glas

300Wp – 35mm – 5BB

DENIM EU SC-R – Mono 355 – All Black – PERC 72 Cell

DENIM EU SC R – Mono 355 All Black PERC 72 Cell

355Wp – 40mm – 5BB

De zonnepanelen van DENIM Solar zijn opgenomen in de kwaliteitsverklaring van BCRG. Bureau CRG publiceert de gecontroleerde gelijkwaardigheidsverklaringen van producten of systemen die in de bouw- of installatiesector worden toegepast.