FRONIUS

Een passie voor nieuwe technologieën, intensief onderzoek en revolutionaire oplossingen heeft het merk Fronius sinds 1945 vormgeven.
Als leider op het gebied van technologie ontwikkelt Fronius zich
in innovatieve methoden voor het bewaken en regelen van energie, voor lastechnologie,
fotovoltaïsche energie en het opladen van batterijen.

Fronius trainingen & webinars

GEMAAKT IN OOSTENRIJK

GARANTIE UITBREIDBAAR TOT 20 JAAR

BLIJVENDE KWALITEIT

75 JAAR SUCCES
EEN FAMILIEBEDRIJF MET TRADITIE

Wie is Fronius?

Familiebedrijf, hoge kwaliteit, gemaakt in Oostenrijk

Vanaf de eerste dag is Fronius de pionier op het gebied van zonne-energie en de fabrikant van omvormers. Fronius biedt nu een breed scala van producten aan die betrekking hebben op het opwekken, opslaan, distribueren en verbruiken van energie uit hernieuwbare bronnen. Dit omvat omvormers, opslagoplossingen, slimme meter- en energiebewakingssystemen, maar ook complete systeemoplossingen en een uitgebreid dienstenaanbod.

Fronius omvormers zorgen voor een hogere efficiëntie en opbrengst in talloze PV-systemen, die foutloos en betrouwbaar werken. Fronius ontwikkelt en levert producten en systemen voor drie marktsegmenten: woningen, commerciële en industriële systemen en energievoorziening op het platteland.

Fronius Solutions

Fronius Energy Management oplossing

Met de geïntegreerde omvormer energiebeheer van Fronius kunnen energie-intensieve belastingen in het huishouden direct worden aangestuurd met overtollige PV-energie. Dankzij de open interfaces kunnen verschillende componenten van derden in het PV-systeem worden geïntegreerd.

Fronius Batterij opslagoplossing

Fronius biedt een scala aan op maat gemaakte opslagoplossingen die zijn ontworpen om aan elke behoefte te voldoen. Van de basis tot het vastleggen voor een toekomstige opslagoplossing tot het installeren van een volledig geïntegreerd systeem.

Fronius Themische oplossing

Snelle en gemakkelijke warmwaterbereiding met overtollige PV-energie met de Fronius Ohmpilot.

DATASHEETS, BROCHURES, CERTIFICATEN & MEER

Maak kennis met de nieuwe helden

Fronius GEN24 Hybrid omvormer

De Fronius GEN24 Plus is de veelzijdige hybride omvormer met geïntegreerd back-up vermogen en biedt daarmee de beste flexibele oplossing voor zonne-energievoorziening. Of het nu gaat om fotovoltaïsche energie, opslag, noodstroom, verwarmingsoplossingen of e-mobiliteit – de Fronius GEN24 Plus biedt een unieke verscheidenheid aan oplossingen.

FRONIUS PORTFOLIO

SE_HRPIC_Fronius_Eco_320x320

Fronius – Eco 27.0-3-S

Fronius – Symo Hybrid 5.0-3-S

Fronius – Primo 4.6-1