OVER HUAWEI

Compact, battery ready en veilig. De omvormers van het Chinese Huawei worden wereldwijd

op grote schaal geïnstalleerd. Solarclarity levert de nieuwste SUN2000 modellen omvormers voor

de residentiële markt, met standaard 10 jaar garantie.

BATTERY READY

icons Huawei_Tekengebied 1 kopie

SIMPEL INSTALLEREN

icons Huawei_Tekengebied 1 kopie 2

OPTIMALE VEILIGHEID

icons Huawei_Tekengebied 1 kopie 3

INCLUSIEF MONITORING

INTERVIEW MET HUAWEI

Waarom moeten residentiële installateurs kiezen voor Huawei omvormers?
Dominique Leuwol van Wattkraft, importeur van Huawei, vertelt in ons Inkoopjournaal over de voordelen van de SUN2000 omvormer en de LUNA thuisbatterij.

DE SUN2000 OMVORMERS

Solarclarity biedt de SUN2000 modellen van 2 tot 6 kilowatt. Alle modellen bieden een maximale efficiëntie van 98,3% (Europese efficiëntie van 97,3%).

KEUZEHULP NODIG?

Om voor jouw klant de juiste omvormer te kunnen kiezen, heeft Huawei een configurator gemaakt.

Kies welke en hoeveel panelen je gaat installeren, en krijg vervolgens de mogelijkheid om zelf een omvormer te kiezen of laat dit automatisch voor je genereren. De configurator stelt een rapport voor je samen dat je kunt gebruiken tijdens het gesprek met jouw klant.

Andere vragen?

DE VOORDELEN VAN DE SUN2000

BATTERY READY

Op alle residentiële omvormers van Huawei kun je eenvoudig een thuisbatterij aansluiten. Hierdoor kan de klant het overschot aan opgewekte energie tijdelijk opslaan om later zelf te gebruiken.Je hoeft geen extra onderdelen te kopen of het systeem achteraf aan te passen. De omvormers zijn geschikt voor de thuisbatterijen van LG Chem, ook bij ons verkrijgbaar. Huawei komt in de Benelux snel met een eigen batterij.

SIMPEL INSTALLEREN

De installatie van de Huawei omvormer is door het compacte formaat en lage gewicht snel, eenvoudig en in je eentje te doen. De industriële kwaliteit van de AC-connectoren maakt het aansluiten van de omvormers heel simpel.

OPTIMALE VEILIGHEID

De Huawei omvormers zijn uitgerust met onder andere vlamboogbeveiliging, overspanningsbeveiliging (Type II op zowel de AC als de DC-zijde) en beveiliging tegen oververhitting.

INCLUSIEF MONITORING

Alle Huawei omvormers beschikken standaard over ingebouwde WLAN-functionaliteit.  Liever niet via WiFi? Dat kan ook. Solarclarity heeft ook de Huawei Smart Dongle 4G beschikbaar. Of kies voor een bekabelde ethernetverbinding via Huawei Smart Dongle WLAN FE.

DATASHEETS, BROCHURES, CERTIFICATEN & MEER

WAAROM HUAWEI

Met Huawei voegt Solarclarity een omvormermerk toe aan het assortiment dat met de compacte SUN2000-lijn voor elke situatie een oplossing heeft. De residentiële omvormers zijn klaar voor uitbreiding met een batterijsysteem. SUN2000 is perfect voor het residentiële segment: voor elk vermogensbereik is er een geschikte omvormer en alles is battery ready.

Het merk past goed binnen de bedrijfsfilosofie van Solarclarity: ‘Solar made simple”. Huawei heeft met de SUN2000 een compacte lijn omvormers die simpel, snel en veilig te installeren zijn.

OVER HUAWEI

Het Chinese Huawei is een wereldwijde speler op het gebied van Telecomnetwerken, dataopslag, IT en smartphones. Bij het bedrijf werken 194.000 mensen verdeeld over 170 landen. De solar-tak van Huawei heeft medio 2020 wereldwijd 130 gigawatt uitgeleverd.

Huawei heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het concern heeft 96.000 mensen die in R&D werkzaam zijn, verdeeld over 14 laboratoria en onderzoeksinstituten.