ICU

SLIMME LAADSYSTEMEN

Het meest compacte laadstation in de markt.

ICU is ontwikkelaar, fabrikant en leverancier van technologisch en kwalitatief hoogwaardige oplaadpunten voor elektrische voertuigen.

Als producent van technologisch vooraanstaande laadpunten biedt ICU geavanceerde producten voor elke toepassing en elke laadwens. De laadpunten van ICU zijn voorbereid op de toekomst en bieden slimme oplossingen om het laden van de elektrische auto eenvoudig en gebruiksvriendelijk te maken.

 • COMPONENTEN VAN A-KWALITEIT:
  Elk ICU laadpunt wordt geproduceerd met Europese componenten van A-kwaliteit. Hierdoor bent u altijd voorzien van een kwalitatief hoogstaand laadpunt met een hoge levensduur en een betrouwbare werking.
 • GESCHIKT VOOR IEDERE ELEKTRISCHE AUTO:
  De laadsystemen van ICU zijn geschikt en getest voor iedere elektrische auto. Dit betekent dat u altijd thuis, op kantoor of in het openbare terrein zorgeloos kunt opladen met welk elektrisch voertuig dan ook.
 • UITGEBREID GETEST DOOR ONAFHANKELIJKE INSTANTIES
  De producten van ICU zijn getest door vooraanstaande automerken en gekeurd door onafhankelijke instanties. Het merk is als enige in Nederland DEKRA (voorheen KEMA), CE en Z.E. Ready gecertificeerd. Hierdoor kiest u voor zekerheid en betrouwbaarheid.
 • SIM-LOCK VRIJ
  ICU laadstations zijn als enige in de markt SIM-lock vrij. Dit betekent dat u een vrije keuze heeft voor een dienstverlener voor het verreken van stroom of het beheer van laadstations.

Onderstaand vindt u alle datasheets, brochures,
installatiehandleidingen en certificaten van ICU. Kunt u niet vinden wat u zoekt?
Neem contact met ons op via marketing@solarclarity.nl

ICU

Oplaadpunt elektrische auto voor thuis