OVER LG Solar

LG maakt altijd al innovatieve en hoogwaardige producten; de panelen van LG voldoen aan
dezelfde strenge normen. De PV-panelen van LG blijven robuust en efficiënt in omstandigheden met hoge temperaturen
of weinig straling, daarnaast hebben ze een lage afbraak en een langere garantie dan het marktgemiddelde. Deze factoren zorgen dat de
kwaliteit van LG en het consumentenvertrouwen gewaarborgd blijven.

UITGEBREID GETEST

Het betrouwbaarheidstestsysteem is strenger dan de wereldwijde certificeringsnorm.

Voor het bereiken van een stabiele kwaliteit op lange termijn maakt LG gebruik van een betrouwbaarheidstestsysteem, dat strenger is dan de wereldwijde certificeringsnorm. Nog onlangs heeft LG nieuwe testprogramma’s ingevoerd voor nog zwaardere normen, zoals de Thermal Shock Test en de HAST (Highly Accelerated Stress Test).

EXCELLENTE KWALITEIT

Topklasse rendement in de zonne-energiesector.

Als topproducten van LG voldoen de NeON®-serie en de MonoX®-serie aan de strengste normen voor energieopbrengst en efficiëntie. De producten bieden veel meerwaarde, waaronder de maximalisatie van de elektriciteitsproductie per eenheidsoppervlakte.

Daarnaast biedt LG de beste prestatiegarantie van de hele branche voor zijn producten. De prestatiegarantie weerspiegelt de rigoureuze inspanningen door LG op het gebied van kwaliteitsbeheer, waardoor de zonnepanelen in echte omstandigheden robuuster en stabieler zijn.

DATASHEETS, BROCHURES, CERTIFICATEN & MEER

OVER DE LEVERANCIER

De kracht van het merk.

LG maakt altijd al innovatieve en hoogwaardige producten; de panelen van LG voldoen aan dezelfde strenge normen. De PV-panelen van LG blijven robuust en efficiënt in omstandigheden met hoge temperaturen of weinig straling, daarnaast hebben ze een lage afbraak en een langere garantie dan het marktgemiddelde. Deze factoren zorgen dat de kwaliteit van LG en het vertrouwen gewaarborgd blijven.

LG SOLAR GECONTROLEERDE KWALITEITSVERKLARING BCRG

De zonnepanelen van LG Solar zijn opgenomen in de kwaliteitsverklaring van BCRG.

Bureau CRG publiceert de gecontroleerde gelijkwaardigheidsverklaringen van producten of systemen die in de bouw- of installatiesector worden toegepast.