MAAK KENNIS MET EEN PV-SPECIALIST

Solarclarity BV is één van de leidende Nederlandse groothandels in solar hardware. We zijn actief in de Benelux en Zweden en hebben een lange ervaring in de solar markt. Sinds 2009 selecteren en leveren we concurrerende solar producten voor installateurs en bieden we de beste service. Onze klanten geven ons gemiddeld een 8.2 voor service, leverbetrouwbaarheid en de klantvriendelijkheid van onze webshop.

Wij zijn de PV-expert met liefde voor solar

Bij Solarclarity weten we waar we het over hebben. Solar is onze liefde. Onze mensen zijn PV-specialisten en kennen de residentiële markt als hun broekzak. We hebben dagelijks contact met onze leveranciers uit de hele wereld om verrassingen in prijzen en beschikbaarheid zoveel mogelijk te voorkomen.
Onze specialisten kennen onze klanten bij naam en thuis hebben we zelf ook allemaal zonnepanelen. Graag maken we kennis met jou!

Wij maken solar simple

De aanschaf en installatie van zonnepanelen lijkt ingewikkeld, maar dat is het helemaal niet! Wij helpen jou om zonne-energie simpel te maken. Dat doen we door:

 • Actuele voorraad: Onze webshop geeft een actueel inzicht in de beschikbare voorraad, tot wel 10 weken vooruit.
 • Compleet assortiment: we hebben alles voor een compleet zonnesysteem en altijd de beste merken.
 • Top webshop. Onze webshop staat bekend als de beste in de PV-branche. We scoren gemiddeld een 8.2 voor service en leverbetrouwbaarheid. Wil je weten hoe onze shop jou kan helpen? Hier hebben we de belangrijkste mogelijkheden uitgelegd.
 • One day delivery. Met Solarclarity heb je geen opslagruimte nodig. Wij leveren jouw volledige systeem binnen één werkdag op elke gewenst tijdstip op (bijna) elke plek in Nederland en België.
 • Slimme tools. Samen met onze partners bieden we een uitgebreid aantal tools en hulpmiddelen in de shop om de perfecte systeemconfiguratie te berekenen.
 • Altijd antwoord. Onze Customer support staat elke werkdag van 08.00 tot 18.00 voor je klaar.

Ook klant worden? Maak een account aan voor de webshop

Ja! Ik maak graag kennis met een PV-Specialist

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • :
 • Tot snel!

  Leuk dat je kennis wil maken met Solarclarity. We bellen je op het door jou gewenstetijdstip

Missie

Zonnestroom is simpel, goedkoop, schoon, eerlijk en bereikbaar voor iedereen. Daarom zet Solarclarity zich in om zonnestroom vóór 2030 uit te laten groeien tot de grootste elektriciteitsbron.

Ontstaan

Aan hun keukentafel in Weesp richten Peter Desmet en Irmelin Waalkens in 2009 Solarclarity op. De twee ondernemers zien kansen in de piepjonge zonnepanelenmarkt. Tegelijkertijd willen ze met hun eigen onderneming iets doen tegen de klimaatverandering. Niet voor hen zelf maar voor hun twee kleuters. Want stel dat de kinderen later vragen ‘wat hebben jullie eraan gedaan om de klimaatverandering te stoppen’, willen ze naar eer en geweten het antwoord ‘alles wat er in ons vermogen lag’ kunnen geven.

Snelle groei

Net als het aantal Nederlandse huishoudens dat zonnepanelen heeft, groeit Solarclarity snel. In tien jaar gaat Solarclarity van 3 naar 100 medewerkers en verslijt het vier bedrijfspanden. In 2018 heeft Solarclarity 1 miljoen panelen geleverd sinds de oprichting, in 2020 staat de teller alweer op 2 miljoen.