OPEN SOLLICITATIE

Solarclarity werkt aan één van de belangrijkste veranderingen op de energiemarkt; de zon als grootste energiebron! We groeien snel, zijn een ambitieus team met veel verschillende specialismes en achtergronden. Samen zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe technologieën en businessmodellen voor de energiewereld van morgen.

Wil jij komen werken in een internationaal en zeer sterk groeiend bedrijf in de altijd dynamische zonne-energiemarkt, maar staat er geen passende rol tussen de openstaande vacatures? Wij zijn altijd op zoek naar mensen om ons team te versterken! 

OVER SOLARCLARITY

Solarclarity is een van de grondleggers van de Nederlandse zonne-energie markt. Inmiddels is de onderneming uitgegroeid naar een internationale koploper met activiteiten in diverse landen in Europa en het Caraïbisch gebied. Vanuit onze distributiecentra nabij Amsterdam (Weesp) leveren wij producten t.b.v. de markt van zonne-energie, energieopslag en E-mobility aan professionele installatiebedrijven.

Bij Solarclarity geloven wij dat de transitie naar duurzame energie een urgente noodzaak is, en dat zonne-energie hierbij de gamechanger is die dit mogelijk maakt. Wij zijn dan ook voortdurend op zoek naar nieuwe technologieën en businessmodellen die de decentrale energiewereld van morgen dichterbij brengen.

Daarom combineren we onze activiteiten in distributie en projectrealisatie met innovatie in ons Energy Management Experience Center (EMEC) en markt-gerelateerde opleidingen in onze SC Academy. Waarbij elke activiteit één stap op weg is naar hét decentrale zonne-energie bedrijf van de toekomst!

ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU?

Voel jij je thuis in een snel groeiende en dynamische organisatie en heb jij een ‘can do’ mentaliteit? Geef jij om het milieu en je eigen footprint, durf je initiatief te nemen en ben jij van nature positief ingesteld? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar hr@solarclarity.nl, en wie weet zijn wij op zoek naar jou!

ONTMOET JE COLLEGA'S

NEEM CONTACT OP

Vragen over deze vacature?
hr@solarclarity.nl

SOLLICITEER DIRECT

DEEL DEZE VACATURE

[DISPLAY_ULTIMATE_PLUS]