YOU ARE INVITED TO OUR GRAND OPENING

Vrijdag 23 juni 2017 - vanaf 13.00uur

Solarclarity nodigt u graag uit op vrijdag 23 juni 2017 voor de officiële feestelijke opening van ons nieuwe pand, en ons daarin gerealiseerde Energy Management Experience Center (EMEC).

Solarclarity’s EMEC is het eerste Solar Experience Center in Nederland. Er worden systemen ontwikkeld, getest en toegepast die de onmisbare schakel tussen productie en verbruik van elektriciteit kunnen vormen. Load-shifting & peak-shaving door middel van batterijen; vraagsturing van grote verbruikers; handel op de energiemarkten en zelfs peer to peer transacties zijn mogelijk en laten zien hoe zonnestroom nieuwe businessmodellen creëert die de energiemarkt drastisch zullen veranderen. Niet in een verre, maar in een zeer nabije toekomst.

Om ons EMEC een mooie start te geven nodigen wij u uit voor onze feestelijke opening met o.a. interessante presentaties, rondleidingen, een BBQ en een knallend feest! Schrijf u nu alvast in dan houden wij u komende weken op de hoogte van alle ins & outs rondom het programma!

IN HET PROGRAMMA:

OPENING:

Officiële opening door Liesbeth van Tongeren (D66) & Peter Desmet (CEO Solarclarity)

PRESENTATIES:

Energy Storage NL (Jillis Raadschelders) – De toekomst van Energie opslag in Nederland

EXE EnergyEnergiekosten omlaag door vraagsturing

BBQ / DANCE

We sluiten de dag af met een gezellige BBQ en een knallend feest!

JOIN THE PARTY!

Zorg dat u er bij bent, meld u nu aan!

    Een afspraak maken om het EMEC te bezoekenContact omdat ik een vraag heb over het EMECEen inspirerende locatie voor mijn event