Onze oplossingen

Engineering

Engineering is wellicht het belangrijkste ingrediënt van een succesvol zonne-energiesysteem, zelfs met de beste materialen zal een verkeerd gedimensioneerd systeem niet optimaal presteren. Het team van Solarclarity Projects & Financial Solutions bestaat uit ervaren engineers met jarenlange relevante ervaring. Samen zorgen wij voor een combinatie van de beste hardware en juiste dimensionering van uw systeem, zodat u een optimaal rendement haalt uit uw systeem.

HET JUISTE ONTWERP

DE JUISTE PRODUCTEN

Procurement

Solarclarity Projects & Financial Solutions is onderdeel van de Solarclarity Group. Een Internationale zonnestroom specialist actief in distributie, realisatie & financiering van rooftop projecten en de handel in en het management van zonnestroom. In de distributie van zonne-energie systemen voor woningen heeft de Solarclarity Group in zowel Nederland als Vlaanderen, samen met meer dan 1000 professionele klanten, een marktaandeel van meer dan 10% veroverd.

Met ruim 10 jaar ervaring in de industrie heeft Solarclarity een sterk wereldwijd netwerk opgebouwd van producenten waarmee wij in direct contact staan. Wij leveren uitsluitend Tier1 zonnepanelen, kennen de producenten van onze producten goed en hechten veel waarde aan onze merkbelofte: ´leverbetrouwbaarheid’.

Construction

Solarclarity Projects & Financial Solutions realiseert gebruiksklare (turn-key) solarprojecten. Wij zijn VCA** gecertificeerd. Dit betekent dat wij van ontwerp tot realisatie en onderhoud rekening houden met de veiligheid van mensen, gezondheid en milieu.

Wij installeren onze projecten in samenwerking met ons ruime netwerk van 1000 installateurs welke allemaal beschikken over de benodigde certificeringen en werken volgens de gestelde veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften.

JUISTE & VEILIGE MONTAGE

RENDEMENT OP PEIL

O&M

Om het rendement van uw systeem optimaal te houden is goed onderhoud & monitoring essentieel. Solarclarity biedt installateurs en dakeigenaren de mogelijkheid om de technische en financiële performance te laten monitoren. Samen met onze onderhoudspartners verzorgen wij periodiek onderhoud.