PHONO SOLAR

ALS BESTE GETEST IN DNV- GL ZONNEPANELENTEST 2016!

Door het uitvoeren van testen die de IEC normen ruim overschrijven staan de panelen garant voor kwaliteit & betrouwbaarheid. Daarnaast kunnen Phono Solar Zonnepanelen door hun egaal zwarte kleur en discrete ontwerp eenvoudig worden geïntegreerd in ieder daktype.

Phono Solar Zonnepanelen werd in 2008 opgericht door SUMEC Group Corporation. Phono Solar heeft al verschillende mijlpalen gehaald en is o.a. opgenomen in de TOP Fortune global 500. Al in 2014 werd het bedrijf erkend door Bloomberg BNEF als Tier 1 zonnepanelenfabrikant.

Phono Solar breidt voortdurend zijn productportfolio uit met o.a. hoog rendement modules, smart modules en glas-glas modules. Er worden enkel componenten van de hoogste kwaliteit toegepast en de zonnecellen worden op ampèrage gesorteerd om de weerstand binnen het paneel te minimaliseren en de prestaties te optimaliseren.

Ook de standaard IEC testen worden vele malen strenger uitgevoerd dan voorgeschreven staat en worden in een eigen testcentrum tal van testen uitgevoerd om de levensduur onder extreme condities te waarborgen.

In totaal heeft Phono Solar een productiecapaciteit van meer dan 800MW. Ook is het mogelijk Phono Solar zonnepanelen te herverzekeren bij SolarIF, dé instantie op het gebied solar verzekeringen.


WAAROM KIEST U VOOR PHONO SOLAR ZONNEPANELEN?

 • TIER 1 leverancier
 • Uitstekende prestaties bij zwakke lichtomstandigheden
 • Onafhankelijke tests bevestigen de hoge kwaliteit
 • Uitstekende temperatuurcoëfficiënt
 • Volledig zwarte panelen voor een esthetisch elegant dak
 • Bestand tegen zout, ammoniak, zand en PID
 • Hoogwaardige prestaties
  –   Zeer lichtdoorlatend EVA
  –   IP68 Junction Box
  –   15 jaar fabrieksgarantie
DOWNLOAD DE FLYER EN LAAT U OVERTUIGEN!

Klik op de onderstaande button en u vindt alle datasheets, brochures,
installatiehandleidingen en certificaten van Phono Solar. Kunt u niet vinden wat u zoekt?
Neem contact met ons op via marketing@solarclarity.nl.

BCRG LIJST:

De zonnepanelen van Phono Solar zijn opgenomen in de kwaliteitsverklaring van BCRG. Bureau CRG publiceert de gecontroleerde gelijkwaardigheidsverklaringen van producten of systemen die in de bouw- of installatiesector worden toegepast.

DOWNLOAD BCRG KWALITEITSVERKLARING:

PHONO SOLAR ALS BESTE GETEST IN DNV- GL (voorheen KEMA)

ZONNEPANELENTEST.

Het internationale consultancy bureau DNV-GL (voorheen KEMA) heeft onderzoek gedaan naar de betrouwbaarheid van zonnepanelen gedurende hun levensduur. Uit deze test, welke 19 zonnepanelen fabrikanten in beeld brengt, komt Phono Solar als best presterende zonnepanelen leverancier naar voren.

En dat is niet voor niets! Door het uitvoeren van testen die de IEC normen ruim overschrijven staan de panelen garant voor kwaliteit & betrouwbaarheid. Daarnaast kunnen ze door de zwarte kleur en professionele afwerking mooi worden geïntegreerd in ieder daktype.