OVER PHONO SOLAR

Zonnepanelen waar je op kunt vertrouwen. Door het uitvoeren van testen die de IEC normen ruim overschrijven staan de panelen garant voor kwaliteit & betrouwbaarheid.
Daarnaast kunnen ze door het elegante design en professionele afwerking mooi worden geïntegreerd in ieder daktype.

UITGEBREID GETEST

Phono solar, daar kunt u op vertrouwen. In het eigen testcentrum, gecertificeerd door TÜV SUD, worden alle relevante kwaliteitstesten uitgevoerd. De panelen worden blootgesteld aan extreme weersomstandigheden waarbij Phono Solar 3 tot 6 keer zwaardere testen uitvoert dan IEC normen voorschrijven.

Daarnaast wordt de kwaliteit van de panelen bevestigd door onafhankelijke testbureaus als DNV-GL (voorheen KEMA) en het Nederlandse testbedrijf Eternal Sun.

Het internationale consultancybureau DNV GL (voorheen KEMA) heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de betrouwbaarheid van zonnepanelen gedurende hun levensduur. Uit deze test, welke 19 zonnepanelenfabrikanten in beeld brengt, komt Phono Solar als best presterende zonnepanelen leverancier naar voren.

WAAROM KIEST U VOOR PHONO SOLAR?

 • TIER 1 leverancier

 • Uitstekende prestaties bij zwakke lichtomstandigheden

 • Onafhankelijke tests bevestigen de hoge kwaliteit

 • Uitstekende temperatuurcoëfficiënt

 • Volledig zwarte panelen voor een esthetisch elegant dak

 • Bestand tegen zout, ammoniak, zand en PID

 • Hoogwaardige prestaties
  –   Zeer lichtdoorlatend EVA
  –   IP68 Junction Box
  –   15 jaar fabrieksgarantie

DATASHEETS, BROCHURES, CERTIFICATEN & MEER

OVER DE LEVERANCIER

Phono Solar Zonnepanelen zijn niet voor niets de slimste keus!

Phono Solar Zonnepanelen werd in 2008 opgericht door SUMEC Group Corporation. Phono Solar heeft al verschillende mijlpalen gehaald en is o.a. opgenomen in de TOP Fortune global 500 in 2013. In 2014 werd het bedrijf erkend door Bloomberg BNEF als Tier 1 zonnepanelenfabrikant.

Phono Solar breidt voortdurend zijn productportfolio uit met o.a. hoog rendement modules, smart modules en glas-glas modules. Er worden enkel componenten van de hoogste kwaliteit toegepast en de zonnecellen worden op ampèrage gesorteerd om de weerstand binnen het paneel te minimaliseren en de prestaties te optimaliseren.

Ook de standaard IEC testen worden vele malen strenger uitgevoerd dan voorgeschreven staat en worden in een eigen testcentrum tal van testen uitgevoerd om de levensduur onder extreme condities te waarborgen.

In totaal heeft Phono Solar een productiecapaciteit van meer dan 2 GW Ook is het mogelijk Phono Solar zonnepanelen te herverzekeren bij SolarIF, dé instantie op het gebied solar verzekeringen.

BigLogo BCRG

PHONO SOLAR GECONTROLEERDE KWALITEITSVERKLARING BCRG

De zonnepanelen van Phono Solar zijn opgenomen in de kwaliteitsverklaring van BCRG.

Bureau CRG publiceert de gecontroleerde gelijkwaardigheidsverklaringen van producten of systemen die in de bouw- of installatiesector worden toegepast.