Solarclarity Projects
& Financial Solutions

Wij realiseren en financieren turn-key solarprojecten, veilig en professioneel. Onze oplossingen ontzorgen installateurs én opdrachtgevers op het gebied van Financiering, Engineering, Procurement, Construction en Operations & Maintenance.

Wie zijn wij?

Solarclarity Projects & Financial Solutions realiseert en financiert turn-key solarprojecten, veilig en professioneel. Onze oplossingen ontzorgen installateurs én opdrachtgevers op het gebied van: Financiering, Engineering, Procurement, Construction en Operations & Maintenance.

Met een team van ervaren technical engineers, productspecialisten en financieel– en salesspecialisten helpen wij installateurs en dakeigenaren bij het financieren en realiseren van solar projecten met een hoog rendement. Onze jarenlange expertise op het gebied van solar hardware en engineering vormt samen met ons netwerk van solar installatiepartners de perfecte combinatie om turn key solar projecten veilig en snel op te leveren.

Voordelen
installateur

  • U hoeft geen ‘nee’ te zeggen tegen uw klant
  • Verlaging van operationeel risico
  • Verlaging van financieel risico

Voordelen
dakeigenaar

  • Financiering vormt geen drempel meer!
  • One-stop-shop (calculatie, inkoop en installatie door één verantwoordelijke)
  • Kwaliteit en zekerheid (10 jaar ervaring in Solar, we kennen de business)
  • Transparante (financiële) constructie

Wat bieden wij

 

Grotere solar projecten, vaak SDE+, vormen een technische en financiele uitdaging. Solarclarity Projects & Financial Solutions gaat deze uitdaging graag aan! Met onze specialistische aanpak voor solar projecten kunnen wij samen met onze installatiepartners de juiste oplossing aanbieden aan onze opdrachtgevers.

Subsidie & Financiering

Steeds meer grote bedrijven kiezen voor zonnepanelen. Enerzijds om aan energie regelingen te kunnen voldoen, anderzijds om energiekosten te kunnen compenseren. Grotere zonne-energie projecten kunnen in aanmerking komen voor subsidie (SDE+) en de markt kent diverse mogelijkheden om uw solarsysteem te financieren. Een combinatie van SDE+ subsidie en een gunstige financiering maken het installeren van een solarsysteem een rendabele investering.

Solarclarity Projects & Financial Solutions helpt u graag bij het ontwikkelen, realiseren en financieren van uw grootschalige solarproject.

Projecten