REC Zonnepanelen

EEN BETROUWBARE KEUZE VOOR EEN VEILIGE INVESTERING!

REC zonnepanelen is een toonaangevend Europees merk voor zonnepanelen en een wereldwijde marktleider op het gebied van oplossingen voor zonne-energie. Met al zeker twintig jaar ervaring heeft het bedrijf zich bewezen als langetermijnspeler op de markt voor zonne-energie.

 

REC ZONNEPANELEN – EEN ABSOLUTE WERELDLEIDER

REC zonnepanelen is een toonaangevend Europees merk voor zonnepanelen en een wereldwijde marktleider op het gebied van oplossingen voor zonne-energie. REC heeft al twintig jaar ervaring en heeft zich daarmee bewezen als langetermijnspeler op de markt voor zonne-energie. Het bedrijf werd opgericht in 1996 en het hoofdkantoor is gevestigd in Noorwegen. Wereldwijd werken er 2000 mensen bij REC en het bedrijf heeft diverse vestigingen, vertegenwoordigers en partners die allemaal helpen voorzien in de toenemende energiebehoeften over de hele wereld. Eind 2016 produceerde REC zijn 25-miljoenste zonnepaneel; al die panelen bij elkaar zijn goed voor 6,3 GW aan schone, groene energie. REC-panelen worden over de hele wereld in allerlei toepassingen geïnstalleerd.

KWALITEIT DIE DE VERWACHTINGEN OVERTREFT
De producten en productieprocessen van REC worden gecertificeerd conform diverse internationale en regionale industrienormen, en komen telkens weer met goed resultaat uit de verschillende certificeringstests. De interne test- en kwalificatieprocessen van REC zijn dubbel zo streng als die van de IEC (Internationale Elektrotechnische Commissie), die algemeen worden beschouwd als geldende normen voor de industrie. Door deze uitvoerige tests wordt gewaarborgd dat panelen zelfs onder de meest extreme omstandigheden goed presteren, waardoor ze nog betrouwbaarder zijn. Daarom worden REC zonnepanelen algemeen erkend als normbepalend voor een hoge productkwaliteit.

WEINIG CLAIMS, HOGE ZEKERHEID

De uitstekende kwaliteit van REC-zonnepanelen blijkt ook uit het zeer lage aantal claims. De geautomatiseerde productie van REC is ultramodern en verloopt volgens normen die vergelijkbaar zijn met de auto-industrie. Door deze vergaande automatisering kan een consistente hoge kwaliteit worden gewaarborgd. Wat dit concreet betekent, is dat van de circa 4 miljoen zonnepanelen die jaarlijks worden geproduceerd, minder dan 400 exemplaren worden teruggestuurd naar REC.

EEN VEILIGE INVESTERING

REC-zonnepanelen worden standaard geleverd met uitgebreide product- en vermogensgaranties. Onder de 25-jarige lineaire vermogensgarantie wordt gewaarborgd dat REC-zonnepanelen volgens de verwachtingen presteren – jaar in jaar uit, 25 jaar lang. Daarnaast worden de zonnepanelen geleverd met een fabrieksgarantie van tien jaar. Deze gecombineerde garanties geven u de extra zekerheid waar u van op aan kunt. Door de belofte van lineair vermogen in combinatie met een hoogwaardige productkwaliteit kan het rendement beter worden voorspeld en kunt u uw investering optimaal plannen.

Wat de garanties van REC u opleveren:
• Een betere voorspelbaarheid van het rendement op uw investering
• Een veiligere investering
• Een gegarandeerd hoge productkwaliteit

HOOGSTAANDE KWALITEIT

Dankzij de strenge naleving van processen zoals RBS (REC Business System) en RPDM (REC Product Development Model) wordt gewaarborgd dat alle panelen van REC consistent van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn, ongeacht waar ze worden geproduceerd. Deze herhaalbare hoge kwaliteit is synoniem met het REC-merk. Geleidelijk aan wordt de productie verhoogd om te kunnen voorzien in de toenemende vraag naar REC-panelen.

Via onderstaande button vindt u alle datasheets, brochures,
installatiehandleidingen en certificaten van REC Kunt u niet vinden wat u zoekt?
Neem contact met ons op via marketing@solarclarity.nl.

BCRG LIJST:

De zonnepanelen van REC zijn opgenomen in de kwaliteitsverklaring van BCRG. Bureau CRG publiceert de gecontroleerde gelijkwaardigheidsverklaringen van producten of systemen die in de bouw- of installatiesector worden toegepast.

DOWNLOAD BCRG KWALITEITSVERKLARING: