Onderstaand vindt u alle datasheets, brochures,
installatiehandleidingen en certificaten van SolarEdge. Kunt u niet vinden wat u zoekt?
Neem contact met ons op via marketing@solarclarity.nl

SUPPORT:

Support nodig voor een SolarEdge product? Neem contact op met het SolarEdge Support Center.

CONTACT DETAILS:
Telefonisch support: 0800- 7105 (Nederlandstalig) – 08:30 – 17:00uur
E-mail suport: support@solaredge.nl

SWAP FEE:
Na juiste registratie ontvangt de installateur eventueel een vergoeding indien het apparatuur gewisseld wordt door de installateur. De vergoeding is afhankelijk van het type omvormer en/of onderdeel.

Let op: de installateur krijgt alleen vergoeding indien de RMA rechtstreeks met SolarEdge wordt geregeld. Dit houdt in dat u zich eerst moet registreren en dan pas support krijgt inclusief RMA.

RMA-PROCES:

1. De installateur meldt een “Technisch Probleem” via de monitoringsportaal van SolarEdge, door middel van e-mailbericht of telefonisch. De volgende informatie moet worden aangeleverd:
a. Serienummers van de betrokken onderdelen
b. De site-naam (zoals deze is aangemeld in het SolarEdge monitoringsportaal).
2. Het probleem wordt geanalyseerd door het Support team van SolarEdge. Als onderdelen vervangen moeten worden, zal SolarEdge de installateur voorzien van een RMA-nummer.
3. De vervangende onderdelen worden binnen twee werkdagen verstuurd, via FedEx Hongarije, SolarEdge’s logistieke partner voor het verzenden en retour halen van zendingen. SolarEdge zal de installateur voorzien van een trackingnummer.
4. De levering wordt bezorgd en de klant tekent voor ontvangst.
5. SolarEdge stuurt een e-mailbericht naar de klant met daarin de vereiste informatie voor het terugsturen van het vervangen onderdeel, en FedEX zorgt ervoor dat het wordt opgehaald.
6. De klant meldt SolarEdge via de bestaande case dat het onderdeel is vervangen en opgehaald zodat de case gesloten kan worden.

SolarEdge energieoverzicht NL

SolarEdge optimizers VS Microinverters

De voordelen van SolarEdge (NL)

Waarom zonne-energie?

SolarEdge's HD-Wave Omvormer Technologie

SolarEdge technology overview