SOLAREDGE

SOLAREDGE INTELLIGENTE OMVORMEROPLOSSING MAXIMALISEERT ENERGIEOPWEKKING!

SolarEdge bedacht een intelligente omvormeroplossing die de manier waarop energie in PV-systemen wordt gewonnen en beheerd fundamenteel heeft veranderd. De DC-geoptimaliseerde omvormeroplossing van SolarEdge maximaliseert energieopwekking op individueel paneelniveau terwijl de kosten van de opgewekte energie worden verlaagd.

SMART PV-OPLOSSINGEN VAN SOLAREDGE

De bekroonde SolarEdge technologie zorgt voor een hogere PVproductie dan traditionele systemen en maakt gebruik van een omvormer en power optimizers; elk zonnepaneel op uw dak is voorzien van een power optimizer om maximale opbrengst per paneel te garanderen. Dit biedt meerdere voordelen waaronder online monitoring op paneelniveau en superieure veiligheidsfuncties.

Verhoog uw eigen verbruik van zonne-energie:
Dankzij monitoring kunt u uw energieverbruik aanpassen aan uw zonne-energieproductie: dus hoger eigen verbruik en lagere opname uit het elektriciteitsnet.

Energie-onafhankelijkheid?
Kies voor opslagmanagement Het StorEdge™-systeem, dat compatibel is met de thuisaccu’s van LG Chem, is ontwikkeld om uw eigen verbruik van zonne-energie te maximaliseren en energie-onafhankelijk te worden. Ongebruikte zonne-energie wordt in een thuisaccu opgeslagen en gebruikt wanneer het nodig is om aan uw vraag te voldoen. StorEdge is een DC-gekoppeld systeem voor opslagmanagement dat een hoger rendement heeft dan AC-gekoppelde systemen.

SolarEdge Power Optimizer:

De power optimizer van SolarEdge is een a DC/DC omvormer die door installateurs wordt aangesloten op elk paneel, of geïntegreerd wordt door paneelfabrikanten waarbij de power optimizer de junction box vervangt. De SolarEdge power optimizers verhogen de energie-output van PV-systemen doordat ze voortdurend het Maximum Power Point (MPP) van elk paneel afzonderlijk volgen. Bovendien bewaken de power optimizers de prestaties van elk paneel en communiceren ze de prestatiegegevens naar het SolarEdge monitoring platform voor verbeterd, kosteneffectief onderhoud op paneelniveau.

Read more

SolarEdge omvormer:

De omvormer, het brein van een PV-systeem, zet de DC-spanning afkomstig van de zonnepanelen om voor energievoorziening van uw huis. Dankzij zijn kleine afmetingen en het lage gewicht is hij uitermate geschikt voor installatie binnen of buiten.

Read more

SolarEdge monitoring platform:

Maak gebruik van het gratis, online monitoring portaal van SolarEdge om in real-time de prestaties van uw systeem te bekijken en systeemmeldingen te ontvangen. Altijd en overal gemakkelijk toegang vanaf mobiele toestellen.

SolarEdge device controls:

Huisautomatisering met de SolarEdge Device Controls.

Verhoog uw gebruik van zonne-energie met de smart devices voor huisautomatisering door te veel geproduceerd PV-vermogen te gebruiken voor warmtepompen, zwembadpompen, boilers, verlichting of andere huishoudelijke apparaten. Geniet van meer comfort dankzij automatische “on-the-go” besturing van uw smart devices.

Installeer de SolarEdge devices voor huisautomatisering om uw verbruik van zonne-energie verder te vergroten en te genieten van meer comfort. Bespaar op energiekosten voor het verwarmen van water door gebruik te maken van de elektrische boilerregeling van SolarEdge: deze schakelt overtollig PV-vermogen rechtstreeks door naar de boiler ten behoeve van warm water voor het hele gezin. Bestuur uw huishoudelijke apparaten op afstand met uw smartphone via ons online monitoring portaal dankzij de smart stekkers en schakelaars van SolarEdge.

SolarEdge StorEdge:

Het StorEdge™-systeem is ontwikkeld om uw eigen verbruik van zonne-energie te maximaliseren en energie-onafhankelijk te worden. Ongebruikte zonne-energie wordt direct opgeslagen in compatibele DC-thuisaccu’s van LG Chem om uw energie-onafhankelijkheid te vergroten. StorEdge is een DC-gekoppeld systeem voor opslagmanagement dat een hoger rendement heeft dan AC-gekoppelde systemen.

Configuratiediagrammen SolarEdge

StorEdge Diagram

SMART Energy Management Diagram

Onderstaand vindt u alle datasheets, brochures,
installatiehandleidingen en certificaten van SolarEdge. Kunt u niet vinden wat u zoekt?
Neem contact met ons op via marketing@solarclarity.nl

SUPPORT:

De support wordt geregeld door SolarEdge. U kunt de support afdeling bereiken via telefoonnummer: 0800-0221089 (support NL, vaak Nederlandstalig)

Voor RMA afhandelingen verwijzen wij u graag door naar: solaredge.com/support/
U kunt ook een mail sturen naar:   support@solaredge.com

Na juiste registratie ontvangt de installateur eventueel een vergoeding indien het apparatuur gewisseld wordt door de installateur. De vergoeding is afhankelijk van het type omvormer en/of onderdeel.

Let op: de installateur krijgt alleen vergoeding indien de RMA rechtstreeks met SolarEdge wordt geregeld. Dit houdt in dat u zich eerst moet registreren en dan pas support krijgt inclusief RMA.

SolarEdge energieoverzicht NL

SolarEdge optimizers VS Microinverters

De voordelen van SolarEdge (NL)

Waarom zonne-energie?

SolarEdge's HD-Wave Omvormer Technologie

SolarEdge technology overview

Solarclarity nodigt u graag uit voor de eendaagse SolarEdge verdiepingstraining waarin u meer leert over de SolarEdge producten, het installatieproces en het oplossen van problemen. Tijdens deze training komen ook technische praktijk- en serviceonderhoud onderwerpen aanbod.

Deelname aan deze training is GRATIS. Er wordt voor een versnapering, en een lunch gezorgd. Deze training is voor de gevorderde installateur.

Programma:
09.00 – 09.30 uur: Nieuws
09.30 – 10.00 uur: Het ontwerpen van een dak-installatie
10.15 – 12.00 uur: Verdiepende installatietraining
12.00 – 13.00 uur Lunch
13.00 – 13.45 uur Installatieproblemen oplossen
13.45 – 14.30 uur: communicatieproblemen oplossen
14.45 – 15.30 uur: Service voor gevorderden – configuratie-tool & printplaat vervangen
15.30 – 15.45 uur: RMA & servicevergoeding
15.45 – 16.00 uur: Samenvatting en vragen
16.00 – 17.00 uur: LG Solar – lancering productportfolio 2017

Waar & Wanneer:
Datum: 20 april 2017
Tijd: 09.00 – 17.00 uur
Locatie: Best Western Premier Weinebrugge | Leikendreef 1 | 8200 (Sint Michiels) Brugge – België

Datum: 6 juni 2017
Tijd: 09.30 – 17.00 uur
Locatie: Solarclarity BV | Hogeweyselaan 145 | 1382 JK Weesp | Nederland

Na voltooiing van deze verdiepingstraining wordt u erkend als “Gecertificeerd SolarEdge installateur”. Als gecertificeerd SolarEdge installateur geniet u toegang tot uitgebreide kennis en heeft u recht op een servicevergoeding op goedgekeurde RMA-gerelateerde werkzaamheden.

Inschrijven:
Schrijf u nu in door een mail te sturen naar sc-academy@solarclarity.nl U kunt ook bellen naar 0294 – 745 745.

Online cursus:
 Kies een online training en leer in uw eigen tempo vanaf uw kantoor of huis. Log hier in. (Bestaand SolarEdge account voor installateur is vereist.)