MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR SOLARCLARITY

Hieronder leest u verschillende sponsorprojecten waaraan Solarclarity voor een groot deel heeft meegewerkt.

O.B.S. De Triangel

Zonnepanelen op het dak van openbare basisschool de Triangel – Weesp

Op twee daken van de openbare basisschool Triangel in Weesp zijn in totaal 205 Jinko Solar zonnepanelen met vier Fronius omvormers geplaatst. Op een scherm in de aula kunnen de leerlingen precies bijhouden hoeveel zonne-energie er wordt opgewekt.

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”] Wat levert dit uiteindelijk op voor de school?  

  1. Geld. De panelen betalen zich binnen 10 jaar terug, maar ze blijven wel 25 jaar liggen!
  2. Een beter milieu! De zonnepanelen leveren scone energie en dragen dus bij aan een beter klimaat.
  3. Nog beter onderwijs. De kostenbesparingen besteedt de school aan leermiddelen. En de kinderen maken kennis met zonne-energie.

Dit project werd mede mogelijk gemaakt door:

  • Stichting Talent Primair (Triangel)
  • Stichting Spirit (van der Muelen-Vastwijkschool)
  • Subsidie van de Provincie Noord-Holland
  • Sponsoring door Solarclarity BV
  • Energiecommissie: Michel Tabak, Anton Slabbers, Bert Keesman & Irmelin Waalkens.

[/read]

Login: Triangel@solarclarity.nl
WW: Solar2016

De zonnepanelen zijn betaald door:

NUON clubprijs verzilverd voor DENIM zonnepanelen

11 april 2015 zijn er veertig DENIM zonnepanelen op het dak van het nieuwe clubhuis van MHC Weesp gemonteerd door de medewerkers van Solarclarity en een enthousiaste ploeg vrijwilligers. De NUON clubprijs werd verzilverd die eerder dit jaar is gewonnen met een ludiek filmpje. In drie uur werd de klus geklaard.

De zonnepanelen moeten een aanzienlijke energiebesparing opleveren. Het transport van de panelen werd aangeboden door Bos Transport Service uit Weesp en ook de montage van de panelen is belangeloos gedaan door het team van Solarclarity.

STICHTING OPEN DOOR

Er zijn 166 Solar Frontier 155wp geplaatst op het dak van Stichting OpenDoor. Dit is een (t)huis voor kinderen en (jong-) volwassen met een lichte tot ernstige verstandelijke of meervoudige beperking. OpenDoor staat midden in de natuur en biedt woon, werk, spel en logeergelegenheid.

De zonnepanelen leveren een totaal vermogen op van 25.730 wattpiek op. Er is voor Solar Frontier gekozen omdat dit een mooi egaal zwart paneel is met een hoge rendement en dit past uitstekend bij de esthetiek van het gebouw. Solar Frontier is de grootste fabrikant van CIS (koper-indium-selenide) panelen ter wereld.

Het zonne-energiesysteem is geplaatst door ZondagSolar en geleverd door Solarclarity. Het project is gesponsord door Solarclarity.