OVER SUNGROW

Sungrow is een wereldwijd toonaangevende leverancier van omvormers met,
sinds 1997, meer dan 100GW wereldwijd geïnstalleerd vermogen.

efficient

TOONAANGEVENDE EFFICIËNTIE

slimme monitoring

SLIMME MONITORING

makkelijk installeren

VEILIG & BETROUWBAAR

veilig

GEMAKKELIJK INSTALLEREN

DE VOORDELEN VAN SUNGROW

  • Volledig assortiment omvormers voor elke situatie: residentieel, hybride, commercieel met monitoring.

  • De residentiële omvormers komen met gratis online monitoring en ingebouwde overspanningsbeveiliging. Ze zijn installateur vriendelijk door hun lichte gewicht en push-in connectoren.

  • De projectomvormers hebben een lange levensduur door Sungrow’s ‘smart active cooling’. Ook hebben ze een hoge DC / AC ratio en zijn ze veilig met een IP66 en C5 classificatie.

  • Sungrow biedt op maat gemaakte trainingen voor installateurs en goede after-sales service.

SUNGROW TRAINING PROGRAMMA VOOR INSTALLATEURS

In samenwerking met Sungrow bieden wij de Sungrow Power Partner training aan in onze SC-Academy.

Dit is een hands-on training waarin de installaties van zowel residentiële als commerciële omvormers op een interactieve manier uitgebreid worden doorlopen. Leer alles over de voordelen voor u als installateur en kom alles te weten over cooling, installatie, dimensioneren, commissionering en monitoring. Na afloop ontvangt u het Sungrow Power Partner certificaat en profiteert u bijvoorbeeld van ondersteuning op het gebied van brochures, advertenties & exclusieve webinars.

Op maat gemaakte trainingen
Sungrow bied op maat gemaakte trainingen aan om uw groei te versnellen en uw bedrijf verder te brengen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

DATASHEETS, BROCHURES, CERTIFICATEN & MEER

OVER DE LEVERANCIER

Sungrow is een gevestigde producent van hoogwaardige omvormers, en heeft per juni 2019 meer dan 100GW geïnstalleerd in ruim 60 landen over de hele wereld. Hun missie ‘Clean energy for all’ drijft Sungrow om tot de beste bedrijven in de solar business te behoren. Vanwege hun jarenlange ervaring is Sungrow door Bloomberg uitgeroepen tot 100% bankable. Het is het meest gebruikte merk omvormers bij door leningen gefinancierde projecten. Daarnaast zijn ze vanwege hun inzet op R&D en focus op maatschappelijk verantwoord ondernemen al in verschillende toonaangevende ranglijsten opgenomen, waaronder ‘Global TOP 500 New Energy Enterprises’ en ‘Best Company to Work for in Asia 2019’.