TEAM SOLARCLARITY

Het Solarclarity Team is groeiende naar 100 enthousiaste en toegewijde medewerkers, sterk in hun eigen specialisme.

Heeft u een algemene vraag, of wilt u meer informatie over ons bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via sales@solarclarity.nl, wij helpen u graag verder.

Betrokken & energiek!

Zo kun je het Solarclarity team het beste omschrijven. Samen hard werken om iets groots te kunnen doen op de energiemarkt. We kijken vooruit, hebben een ‘can do’ mentaliteit en veel zelfvertrouwen. We weten waar onze kracht ligt en zijn gek op innovaties en goede ideeën. Bij Solarclarity werken professionele en ambitieuze mensen die zich als team inzetten voor duurzaamheid.

Solarclarity werkt aan één van de belangrijkste veranderingen op de energiemarkt; de zon als grootste energiebron! We groeien snel, zijn een ambitieus team met veel verschillende specialismes en achtergronden. Samen zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe technologieën en businessmodellen voor de energiewereld van morgen.

Voel jij je thuis in een snel groeiende en dynamische organisatie en heb jij een ‘can do’ mentaliteit? Geef jij om het milieu en je eigen footprint, durf je initiatief te nemen en ben jij van nature positief ingesteld? Kom dan het Solarclarity team versterken!

BEKIJK ONZE VACATURES