Over TSC

TSC is de Europese vestiging van een US Silicon Valley bedrijf dat al twintig jaar actief is in de PV- industrie.
Het bedrijf heeft een grote R&D tak en heeft al 350 patenten op zijn naam staan. Zo startte TSC al in 2014 met de
Pure Black technologie die achter de Power XT zit. Het bedrijf heeft een productiecapaciteit van 400 Megawatt in 2020.

> HOGERE OPBRENGST

De mono Power XT heeft een vermogen tot 365 Wp en levert de huiseigenaar tot 20% extra opbrengst per vierkante meter op. De gehele voorkant van het paneel wordt namelijk gebruikt om zonlicht op te vangen, doordat de busbars en strings achter de zonnecellen zitten. Dus elke centimeter wordt benut.

> ESTHETISCH

De mono Power XT is de koning onder de All Black zonnepanelen. Door het Pure Black ontwerp is het paneel écht zwart, niet blauw-zwart. En dat zie je vanaf de straat.

> GARANTIE

TSC biedt maar liefst 25 jaar garantie op zowel product als vermogen van de mono Power XT. Voor service kunt u terecht bij het Europese hoofdkantoor in Amsterdam.

TOP PERFORMANCE, OOK IN DE SCHADUW

Door het gebruik van parallel geschakelde strings minimaliseer je opbrengstverlies in geval van schaduw. Hoe? Bekijk de video.

HOGERE KWALITEIT

De TSC PowerXT-zonnepanelen bereiken een efficiëntie tot 20,5%. Daarmee behoren ze tot de hoogst presterende panelen in de markt. In de ontwikkel- en testfase heeft TSC veel aandacht besteed aan het optimaliseren van alle onderdelen van de Power XT. Het paneel is gecertificeerd volgens de hoogste internationale kwaliteitsstandaarden.

SHINGLED TECHNOLOGIE

TSC gebruikt een nieuwe celtechnologie: ‘shingled’. Doordat de cellen overlappend (‘shingled’) zijn, ontstaat er een efficiënter oppervlak. Hierdoor wordt meer zonlicht opgevangen waardoor het rendement omhoog gaat. Hoger vermogen, minder kans op microcracks, lagere degradatie.

DATASHEETS, BROCHURES, CERTIFICATEN & MEER