VIRIDIAN SOLAR

Viridian Solar is een Britse producent van kwalitatief en esthetisch
hoogwaardige zonnepanelen voor volledige dakintegratie in
hellende daken tussen de 20° en 60°.

ClearlineFusion

Een toonaangevend product van Viridian Solar is ClearlineFusion, een beproefd systeem voor dakintegratie van solar PV. ClearlineFusion is uitvoerig getest in pannen- en leien daken, maar kan ook als volledige dakoplossing toegepast worden. Het beschikt als enige BIPV systeem over alle Europese brandveiligheidcertificaten. ClearlineFusion vormt de eerste waterbarrière en aan de achterzijde van dit systeem blijft het dus volledig droog.

Volledige dakintegratie
Viridian Solar indak zonnepanelen zijn zonnepanelen voor volledige dakintegratie en dus is het niet nodig andere dakbedekking toe te passen ter plaatse van de betreffende zonnepanelen. De panelen zijn strak in de daklijn gelegen, dus geen ophoping van vuil en bladresten.

Eenvoudig & zeer veilig

ClearlineFusion is eenvoudig te monteren en heeft een zeer hoge windresistentie (5.300 Pa) zonder daarvoor extra bevestigingsmateriaal toe te hoeven passen. Het systeem bevat alleen hoogwaardige componenten, dus geen plastic, wat de duurzaamheid van het systeem ten goede komt.

Zeer snelle en eenvoudige installatie (minder dan 1 uur per kilowatt piek) dankzij overzichtelijke verpakking en slim montagesysteem waarbij geen aanpassingen aan het houtwerk nodig zijn.

Toepasbaarheid
ClearlineFusion is universeel toepasbaar, er zijn geen aanpassingen aan het dak nodig. Uitstekend toepasbaar in nieuwbouw- en renovatieprojecten (bijvoorbeeld ter vervanging van de bestaande dakpannen).

DATASHEETS, BROCHURES, CERTIFICATEN & MEER

VIRIDIAN SOLAR PORTFOLIO

Viridian PV16-300M

ClearlineFusion – Mono All Black BIPV

Viridian PV16-270P

ClearlineFusion – Poly All Black BIPV