Solarclarity is een full-service groothandel in zonnestroom producten. Wij beleveren installatiebedrijven in heel Europa met een geselecteerd assortiment zonnepanelen, omvormers, montagematerialen, kabel, monitoring-apparatuur en overig toebehoren.

Solarclarity is zonder meer een van de snelst groeiende bedrijven in de PV sector. Het onderscheid maken wij door de klant en zijn installaties centraal te stellen. Onze doelstelling is voor onze klanten het totale inkoop- en toevoerproces van PV materialen uit handen te nemen zodat zij zich kunnen richten op de verkoop en installatie.

Voorts geloven wij in een “partnership met de markt”: Als pioniers in deze branche voelen wij ons medeverantwoordelijk voor een gezonde marktontwikkeling. Daarom hebben wij de SC Academy geïnitieerd waarin trainingen over zonnestroom worden gegeven en adviesdiensten worden aangeboden.

Productportfolio

In ons productportfolio kiezen we voor producten met een onderscheidende meerwaarde. Dit levert nietalleen ons een onderscheidend vermogen, maar belangrijker nog, dat levert de installateur een onderscheidend vermogen in deze competitieve markt.

Ons portfolio bevat premium, middenklasse en goedkopere producten. Ook zoeken wij de innovatieve winnaars uit de markt, waarvan Solar Frontier en Enphase twee overtuigende voorbeelden zijn.

Met onze leveranciers streven wij naar langdurig partnerships. Alleen op die manier kunnen wij dit partnership ook doorgeven aan onze  klanten, zodat die altijd verzekerd zijn van de meest actuele producten maar ook zaken als garantie afhandeling en technische ondersteuning.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment