WERKEN BIJ SOLARCLARITY

Jouw bijdrage aan een zonnige toekomst

Solarclarity werkt aan één van de belangrijkste veranderingen op de energiemarkt; de zon als grootste energiebron! We groeien snel, zijn een ambitieus team met veel verschillende specialismes en achtergronden. Samen zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe technologieën en businessmodellen voor de energiewereld van morgen.

Voel jij je thuis in een snel groeiende en dynamische organisatie en heb jij een ‘can do’ mentaliteit? Geef jij om het milieu en je eigen footprint, durf je initiatief te nemen en ben jij van nature positief ingesteld? Kom dan het Solarclarity team versterken!

BETTER THE PLANET

BE INSPIRED

MAKE AN IMPACT

CHALLENGE US

BEKIJK ONZE VACATURES

ONZE CULTUUR

Betrokken & energiek!
Zo kun je het Solarclarity team het beste omschrijven. Samen hard werken om iets groots te kunnen doen op de energiemarkt. We kijken vooruit, hebben een ‘can do’ mentaliteit en veel zelfvertrouwen. We weten waar onze kracht ligt en zijn gek op innovaties en goede ideeën. Bij Solarclarity werken zo’n 100 professionele en ambitieuze mensen die zich als team inzetten voor duurzaamheid.

ONS BEDRIJF

Solarclarity is een van de grondleggers van de Nederlandse zonne-energie markt. Inmiddels is de onderneming uitgegroeid naar een internationale koploper met activiteiten in diverse landen in Europa en het Caraïbisch gebied. Vanuit onze distributiecentra nabij Amsterdam (Weesp) leveren wij producten t.b.v. de markt van zonne-energie, energieopslag en E-mobility aan professionele installatiebedrijven.

Bij Solarclarity geloven wij dat de transitie naar duurzame energie een urgente noodzaak is, en dat zonne-energie hierbij de gamechanger is die dit mogelijk maakt. Wij zijn dan ook voortdurend op zoek naar nieuwe technologieën en businessmodellen die de decentrale energiewereld van morgen dichterbij brengen.

SOLLICITEER VANDAAG EN LEVER JOUW BIJDRAGE AAN EEN ZONNIGE TOEKOMST