WIE ZIJN WIJ:

BEDRIJFSFILM:

Solarclarity is uw technische groothandel in zonne-energie, energiemanagement & batterijoplossingen.

Solarclarity is een internationale technische groothandel gespecialiseerd in hoogwaardige producten voor een zonne-energie systeem. Vanuit ons distributiecentrum nabij Amsterdam beleveren wij professionele installateurs in heel Europa en in het Caribisch gebied met een geselecteerd assortiment zonnepanelen, omvormers, batterijen, montagematerialen en overige toebehoren.

Solarclarity is al jaren een snel groeiende en solide onderneming. In 2013 ontving de onderneming een gouden FD Gazelle en in 2014 is zij genomineerd als National Champion in de European Business Awards.  In 2016 en 2017 werd het bedrijf tevens onderscheiden met de TOP BRAND PV AWARD van EuPD Research.

Het onderscheid maken wij door de klant en zijn installaties centraal te stellen. Onze doelstelling is voor onze klanten het totale inkoop- en toevoerproces van PV materialen uit handen te nemen zodat zij zich kunnen richten op de verkoop en installatie van zonne-energiesystemen in de wereld. Wij geloven in een “partnership met de markt”.

Om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen hebben wij de SC-academy opgezet, waarin trainingen over zonnestroom worden gegeven en adviesdiensten worden aangeboden.

WIJ OPEREREN VANUIT:

Met ons team van meer dan 30 enthousiaste en toegewijde medewerkers, met een uitgebreide kennis van de lokale markt(en), opereert Solarclarity in meer dan 15 landen wereldwijd.

WIJ ZIJN ACTIEF IN:

Europa: Nederland, België, Luxemburg, Ierland, Denemarken & Zweden.

Caribbean: Jamaica, Dominicaanse Republiek, Curaçao, Aruba, Bonaire, Suriname & Barbados

PORTFOLIO:

In ons productportfolio kiezen we voor producten met een onderscheidende meerwaarde. Dit levert niet alleen ons een onderscheidend vermogen, maar belangrijker nog, dat levert de installateur een onderscheidend vermogen in deze competitieve markt.

Ons portfolio bevat premium, middenklasse en goedkopere producten. Ook zoeken wij de innovatieve winnaars uit de markt, waarvan LG en SolarEdge twee overtuigende voorbeelden zijn.

In 2014 hebben wij tevens ons eigen huismerk zonnepanelen geïntroduceerd: de DENIM lijn. De DENIM productlijn is met de uiterste zorgvuldigheid ontworpen, volgens de hoogste kwaliteitseisen en heeft een uitstekende garantie en een high-end uitstraling. Op een zonne-energiesysteem moet u immers zeker 25 jaar zorgeloos kunnen vertrouwen. Ontdek meer..

Met onze leveranciers streven wij naar langdurig partnerships. Alleen op die manier kunnen wij dit partnership ook doorgeven aan onze  klanten, zodat die altijd verzekerd zijn van de meest actuele producten maar ook zaken als garantie afhandeling en technische ondersteuning.

Download hier onze portfolio presentatie